Xerrada sobre alimentació i hàbits saludables

L’escola el Bosc com ja sabeu s’ha inscrit aquests cursos en el Pla de promoció de fruites, hortalisses i llet, engegat per la Generalitat de Catalunya des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Dins d’aquesta campanya neix l’acció Apa, quin àpat, destinada a pares i mares on, mitjançant una xerrada participativa, es pretén incrementar i consolidar el consum de fruites i làctics, així com millorar els hàbits alimentaris de la població infantil.

Mitjançant aquesta xerrada, s’ofereix a les famílies eines per introduir les fruites, hortalisses i llet en el seu menú setmanal de forma correcta i divertida. A més, durant la xerrada que l’hem fet a l’Ajuntament de Mont-ral s’ha realitzat un showcooking, és a dir, una demostració de com preparar una recepta saludable que famílies i alguns infants han pogut tastar in situ.

Gràcies al Dani, al dietista, als infants i a les famílies que hi han participat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>