ENS VISITA LA “VERO”

A la tarda de tallers d’aquesta setmana hem tingut una visita molt especial. La Verònica és una persona invident que ens ha explicat com fa front els obstacles en el dia a dia. Hem vist la importància del sentit de la vista, però la Vero ens ha ensenyat que també són molts importants altres sentits com la oïda  i el tacte que ella té més desenvolupat que les persones vidents.

Ens ha ensenyat que les persones invidents usen el bastó guia per poder guiar-se mentre estan caminant i que usen un alfabet diferent al nostre que és diu Alfabet Braille. També ens ha explicat que els seus llibres són més gruixuts que els nostres, ja que aquest tipus d’escriptura ocupa més espai. Hi ha una entitat que és la ONCE que s’ocupa de totes les persones invidents de tot l’estat espanyol i treballen per l’autonomia i inclusió de les persones amb discapacitat visual. També ens ha dit que li agrada jugar a bàsquet i natació. I ens ha recordat que si alguna vegada vèiem una persona invident que té dificultats amb alguna cosa que li demanem si necessita ajuda.

Per acabar, la sessió la Vero ens ha fet un regal escrivint el nostre nom amb l’alfabet Braille que ens hem pogut pegar a la nostra agenda o la carpeta.

MOLTES GRÀCIES VERO PER LA TEVA VISITA,

ESPEREM QUE TORNIS AVIAT A LA NOSTRA ESCOLA!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>