Relació amb les famílies

MALETES PEDAGÒGIQUES:

Les maletes pedagògiques són un recull de llibres, articles i materials pensats per oferir informació i recursos a les famílies sobre temes concrets a nivell educatiu i pedagògic. Cada maleta tractarà una temàtica específica i es facilitarà a les famílies amb un servei de préstec.

CAFÈS PEDAGÒGICS:

Aquest és un dels punts per potenciar i millorar la  relació amb les famílies. De manera periòdica es tractaran, amb experts externs o mestres del claustre, temes que preocupin a les famílies. Es fa un buidatge, i es prioritzen juntament amb l’Ampa. Es diu cafè pedagògic perquè és un divendres a les 15h, per afavorir a les famílies mentre els fills i filles estan a l’escola.

Aquesta proposta serà desenvolupada per l’equip directiu el qual tractarà amb l’Ampa i les famílies les diferents temàtiques a parlar durant els cafès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>