Enguany l’Escola Joan Miró torna a participar en el Pla de Consum de Fruita i Hortalisses a les escoles, gràcies al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
L’empresa AFRUCAT ens subministra la fruita i és la responsable del seguiment del Pla.
Els alumnes podran menja fruita per esmorzar i/o berenar durant el període d’entrega mensual fins que s’esgotin les existències.
Novembre: Pera (180 g/alumne), Poma (180 g/alumne), Raïm (120 g/alumne), Clementina (150 g/alumne)
Gener: Cirerol (80 g/alumne), Pera Conference (180 g/alumne), Clementina (150 g/alumne), Plàtan (180 g/alumne)
Febrer: Kiwi (120 g/alumne), Poma Golden (180 g/alumne), Taronja (200 g/alumne), Poma Vermella/bicolor (180 g/alumne)
Març: Maduixot (120 g/alumne), Pera Conference (180 g/alumne), Pastanaga (80 g/alumne), Taronja (200 g/alumne)
Abril: Pera (180 g/alumne), Poma (180 g/alumne), Plàtan (180 g/alumne)
Maig: Albercoc (120 g/alumne), Nespra (120 g/alumne), Nectarina (150 g/alumne), Pera addicional aportada per Afrucat (180 g/alumne)
Juny: Cirera (120 g/alumne), Préssec (150 g/alumne), Paraguaià (150 g/alumne)
Hi pot haver canvis de fruita entre els mesos del trimestre, sempre amb la finalitat d’aportar la màxima qualitat en les fruites que es reparteixen cada mes.