Tallers de Teatre i Plàstica a 4t

Aquest trimestre hem tingut la visita de l’Ester Comenge (mare de l’Arlet de 4tA) i del Xavi Saló (pare de la Martina Saló de 4tB).

L’Ester ens ha fet un taller de la Hannah Höch, la primera dona dadaista i pionera amb el fotomuntatge. Amb aquest taller vam conèixer el valor i significat de la seva obra, la seva tècnica i les possibilitats expressives que té el fotomuntatge. Els nens i nenes van poder expressar el seu pensament a través d’aquesta tècnica i aprendre a respectar els gustos i interessos dels altres companys i companyes.

Aquest trimestre també ens ha visitat el Xavi, tècnic del Teatre Nacional de Catalunya, per fer-nos un taller de teatre. Hem tingut l’oportunitat de conèixer tota la feina i totes les persones que hi han darrere d’un escenari i tot el procés de preparació d’una obra teatral.

Després de l’explicació, els nens i nenes van viure i van posar-se a la pell de totes les persones que fan possible una obra de teatre: actors, actrius, regidor/a, tècnics de so, director/a, productor/a, escenògraf, constructor de decorats, utiller/a, confecció de vestuari, perruquer/a, director musical, maquinistes…

Moltes gràcies Ester i  Xavi!