Sortida a Agramunt 5è

El passat dimecres 19 i dijous 20 de maig els i les alumnes de 5è vam anar d’excursió a Agramunt. Allí vam visitar els Torrons Vicens i l’espai Guinovart.

Degut a la situació covid-19 vam haver d’anar en dos dies diferents, els grups C i D vam anar-hi el dimecres i el A i el B el dijous.

Quan vam arribar, i després d’esmorzar, un grup va visitar el museu del torró i la xocolata d’Agramunt, on a través de diferents audiovisuals vam conèixer la història d’aquesta empresa tant reconeguda, Torrons Vicens, i com feien tradicionalment els torrons. A continuació vam poder observar com elaboraven els torrons a la fàbrica i finalment vam poder gaudir d’un petit tast de torrons. Que bons que estaven!

L’altre grup, mentrestant, visitava l’espai Guinovart on ens van explicar la història d’aquest artista tan important pel poble i vam poder ficar-nos dins de les seves obres: Les Quatre Estacions, L’Era i La Cabana.

Un cop vam acabar la primera visita vam fer intercanvi de llocs.

Per acabar el dia vam dinar i jugar al parc del costat del riu on ens ho vam passar d’allò més bé jugant amb els gronxadors, la tirolina o fent un partit de futbol.

Va ser una excursió molt divertida!