Sortida al Mirador de Montserrat

El passat dimecres 16 de desembre vam anar al Mirador de Montserrat per veure el paisatge d’Igualada i els pobles que l’envolten com Santa Margarida de Montbui, Òdena, Jorba i la Pobla de Claramunt. A més també vam poder veure la Tossa, Montserrat i el seu pic més alt que es diu Sant Jeroni, la muntanya del Pi i el castell de la Pobla de Claramunt.

També vam aprofitar el camí per observar la vegetació autòctona com el romaní, la olivera, l’ametller, el pi, els esbarzers, l’alzina, els bolets,…

En quant al paisatge vam veure com Igualada esta entremig de muntanyes i forma part de la Conca d’Òdena. Hi havia guixeres que estaven barrejades amb argila.

Abans de tornar a l’escola vam baixar fins al pont de Montbui i vam veure que els dos pobles estan separats pel riu Anoia que és un afluent del riu Llobregat i a més, dona nom a la nostra comarca.

Ens va agradar molt aquesta sortida, vam caminar més de 7 km i vam conèixer l’entorn del nostre poble. El que menys ens va agradar és que tant al mirador com al pont hi havia moltes deixalles, sobretot plàstics. Pensem que hauríem de tenir més cura del nostre entorn natural.

Text escrit per 5è B

Aquí podeu veure una selecció d’imatges de l’excursió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>