Meetcooperatiu

Avui, els de cicle superior hem fet l’habitual videotrucada dels dimecres però aquesta vegada hem aprofitat per fer una activitat cooperativa relacionada amb el Sant Jordi particular d’enguany. Perquè sí, demà serà Sant Jordi, patró de Catalunya i l’haurem de passar com mai abans ho havíem fet.

Després de xerrar i explicar-nos com ha anat la setmana i com portem el tema feina, hem recordat els nostres grups cooperatius de classe i hem accedit, cada grup, a la nostra sala de Meet particular. Un cop aquí, hem obert una tasca que teníem penjada a Google Classroom i hem intentat resoldre una sèrie d’enigmes, de caire molt diferent, que estaven plantejats a un genially. Eren enigmes matemàtics, de llengua, amb missatges per desxifrar, d’atenció visual…Aquest genially té per fil conductor els llibres i els contes, i forma part d’una seqüència didàctica dedicada a l’animació a la lectura. Ha estat impressionant veure’ls treballar, ajudar-se, intentar seguir les instruccions i recomanacions marcades des d’un inici. Si sorgia algun dubte que ningú del grup arribava a solucionar, llavors podien fer ús del xat per demanar-me una pista o consell.

Penso que ha estat una experiència molt xula i el més important, més enllà de si hem aconseguit resoldre tots els enigmes, ha estat el fet de que hem compartit coneixement i hem estat, una hora i mitja, tots junts però cadascú des de casa seva. Us felicito! Sou molt grans!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>