Inici de curs 2019/20

El 12 de setembre s’iniciaran les classes i de nou els vostres fills i filles s’incorporaran al CEE Balmes I. Des de ja fa alguns dies els professionals de l’escola estem preparant aules, activitats i tot el que és necessari per a aquest nou curs.… Llegeix més»

Casal d’estiu 2019

Una salutació a tothom, s’ha iniciat el període d’inscripció pel Casal d’estiu 2019 que organitza l’AMPA de la Institució Balmes S.C.C.L. i que es durà a terme en les instal·lacions del CEE Balmes I. A continuació trobareu un enllaç per descarregar el formulari d’inscripció.
Llegeix més»

MENJARS DEL MÓN


 
Des del primer trimestre a Projecte 2 estem treballant els diferents menjars del món.
La idea és fer un passeig per la gastronomia mundial i així de pas, conèixer la cultura dels diferents països, endreçar totes aquelles coses que coneixem dels mateixos gràcies a les pel·lícules, anuncis,… Llegeix més»

Fem manualitats nadalenques

A Projecte 2 hem fet tot de treballs manuals tant per portar a casa per Nadal, com per portar a vendre a la Fira d’Entitats.
Pinces per deixar missatges, pots decorats per posar-hi espelmes, i figures de Hamma amb diferents motius.
Tot per desitjar-vos un Bon Nadal!!

TALLER D’AMANIDES

Els nois i noies de Projecte 2 han treballat molt aquest semestre al taller d’amanides.
Els resultats són tan bons que ja ens estem animant a fer petits plats. Com aquest Cus-Cus, que ha quedat boníssim, i amb el que agraïm als professionals que demanen amanides cada… Llegeix més»