Jornada tècnica presencial. L’ús de les botes de fusta en les begudes espirituoses. 22 de març de 2023

Moltes de les begudes espirituoses  més importants i conegudes del món envelleixen en recipients de fusta, generalmente roure. La importància  del procés de maduració en fusta fa que en alguns casos, com per  exemple el whisky/whiskey o el brandi, sense la maduració dins bota  no es podria ni tan sols comercialitzar  ni s’hi podria anomenar whisky/ey ni  tampoc brandi.

Us proposem, per tant, una jornada  tècnica única i innovadora: la  utilització de les botes de fusta  en l’elaboració de les begudes  espirituoses. Botes, grans recipients? Fabricació, factors tecnològics a  tenir en compte, què succeeix dins  la bota? La utilització pràctica a les  principals begudes espirituoses: destil·lats de vi (brandi, cognac), rom,  whisky/ey, etc. Tot això de la mà  d’una de les empreses més  importants i referent mundial del  sector de la boteria.

Moltes gràcies a  Seguin Moreau per la vostra col.laboració!

 Cartell de la jornada:                                 Inscripcions:

                                       

 22/3/2023             10:00-13:30 h        Gratuïta

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>