Moltes de les begudes espirituoses més importants i conegudes del món envelleixen en recipients de fusta, generalmente roure. La importància del procés de maduració en fusta fa que en alguns casos, com per exemple el whisky/whiskey o el brandi, sense la maduració dins bota no es podria ni tan sols comercialitzar ni s’hi podria anomenar whisky/ey ni tampoc brandi.
Us proposem, per tant, una jornada tècnica única i innovadora: la utilització de les botes de fusta en l’elaboració de les begudes espirituoses. Botes, grans recipients? Fabricació, factors tecnològics a tenir en compte, què succeeix dins la bota? La utilització pràctica a les principals begudes espirituoses: destil·lats de vi (brandi, cognac), rom, whisky/ey, etc. Tot això de la mà d’una de les empreses més importants i referent mundial del sector de la boteria.
Moltes gràcies a Seguin Moreau per la vostra col.laboració!
Cartell de la jornada: Inscripcions:
22/3/2023 10:00-13:30 h Gratuïta