Jornada tècnica presencial. Llevats acidificants per mitigar la pèrdua d’acidesa i l’increment del pH en el vi. 18/5/23

L’escalfament global està causant seriosos  problemes en les característiques enològiques i  sensorials dels vins. Això passa, sobretot a les  regions càlides on mostos amb excés de  sucres i baixa acidesa, deguda a la degradació  accelerada dels àcids en el raïm, produeixen  vins amb menys frescor i evolució inestable.

L’ús d’eines microbiològiques com, per  exemple, diferents espècies de llevats i bacteris  làctics durant el procés fermentatiu pot ajudar a  mitigar els efectes que el canvi climàtic està  provocant en el sector enològic.

En aquesta jornada es presenten diferents  treballs realitzats a l’INCAVI enfocats en  resoldre aquesta problemàtica.

 

 Cartell de la jornada:                                 Inscripcions:

                                       

  18/5/2023             10:00-12:00 h        Gratuïta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>