Taller “La tecnologia dels aliments”

El passat 24 de gener, l’alumnat de 4t i 5è va gaudir d’una visita molt especial a l’escola. Els famosos científics “La Laura i en Joan” ens van fer un taller molt interessant relacionat amb l’alimentació.

El primer experiment consistia a esbrinar quin suc té més vitamina C, el suc natural d’una taronja o el suc de taronja comercial. Per esbrinar-ho, l’alumnat va utilitzar lugol barrejat amb farina de blat de moro.

En el segon experiment, l’alumnat va haver d’investigar quin gall d’indi tenia més percentatge de carn. Per fer-ho vam utilitzar el lugol per poder comprovar quin tros de gall d’indi tenia midó (patata).

Els nens i les nenes van gaudir molt fent les hipòtesis prèvies i realitzant els experiments en petits grups.

Per mirar les fotos, feu clic aquí:

https://www.canva.com/design/DAF8HJjR9aU/IJTP2ueFqEmaovY0B4J9Mw/edit?utm_content=DAF8HJjR9aU&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton