TALLER DE TECNOLOGIA DELS ALIMENTS A 4t

El dijous 29 d’abril els nens i nenes de 4t vam fer un taller sobre la tecnologia dels aliments. En Joan, l’investigador que va venir, ens va ensenyar com és d’important saber el que estem menjant.

Vam aprendre que el pernil dolç a vegades porta més patata afegida que carn del pernil, i que els sucs naturals porten molta més vitamina C que qualsevol altre suc envasat, encara que a l’etiqueta ens digui que està enriquit amb vitamina C.

Segur que a partir d’ara revisarem més les etiquetes dels productes que consumim i ens fem conscients del què mengem.

Després de la investigació ens van donar el nostre propi carnet d’investigadors i investigadores!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>