La pizza

Hola famílies,

Avui, l’aula 2 us volem proposar un mètode de massatge, que tot i no tenir una tradició mil·lenària, és una derivació creativa que pretén estimular sensorialment mitjançant el tacte. Aquest és el primer dels nostres sentits i ens proporciona coneixement de nosaltres mateixos,  complint funcions essencials, com ara entrar en interacció amb el que ens envolta.

Els massatges són una tècnica molt eficaç per alleujar sensació d’angoixa i preocupació, la qual cosa ens pot anar molt bé per aquesta època de confinament, i així poder experimentar una sensació de tranquil·litat, relaxació i benestar. La relaxació i el massatge lúdic és un parèntesis en la nostra rutina diària que ens ajuda a recuperar l’equilibri, fomentant un bon desenvolupament.

Un  exemple de massatge lúdic és el mètode de “La Pizza”. A continuació, us deixem el vídeo que hem realitzat, per a què pugueu seguir els passos i fer la vostra “pizza”.

Tingueu en compte, però, que sempre podreu afegir o treure “ingredients” de la vostra pizza, només cal deixar pas a la vostra imaginació.

Ja per acabar, recordeu que el més important és gaudir d’aquesta estona, ja sigui entre pares/mares i fills/es, entre germans/es, o bé entre avis/es i nets/es.

Us animem a realitzar-la, i esperem que us agradi!

Buon appetito!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>