Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem provisional a 29/05/2020

Benvolgudes famílies,

Avui s’han publicat la informació sobre la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Si la sol·licitud no s’ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades es pot presentar una reclamació a la bústia electrònica oficial del centre per correu electrònic (a8076431@xtec.cat). Heu de mirar la vostra puntuació amb el codi de sol·licitud (últimes tres xifres) i les dues primeres lletres del nom i dels dos cognoms.

El centre respondrà al correu com a justificant de recepció de la reclamació. Un cop resoltes les reclamacions, les llistes es tornen a publicar amb la puntuació de cadascuna i el número aleatori assignat a cada sol·licitud (serveix per a l’ordenació en cas d’empat).

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem provisional a 29/05/2020

La cremada del dimoni – Conte dels pescadors i el dimoni

Avui, si no fos per la situació de pandèmia, ens estaríem preparant per a la Cremada del Dimoni, que es fa a la platja de Badalona a la Nit de Sant Anastasi, el 10 de maig. És un dels actes més multitudinaris de la festa badalonina, que obre pas al conjunt d’activitats que doten el principal dia de les Festes de Maig: el dia de Sant Anastasi, 11 de maig. La tradició es remunta l’any 1785, quan el Baró de Maldà escriu en el seu Calaix de Sastre”Sols que en la vigília d’esta festa de Sant Anastasi Màrtir oí dir que se calà foc a un figurón pera què s’hi arreplegàs en la nit del 8 de maig molta gent forastera, de Tiana, Sant Andreu i de altres paratges”.

Si voleu conèixer la història, la Carmen, ens l’explica!