Jornada tècnica en línia Aprofitament d’aigües pluvials a la finca – 5 d’octubre de 2021
13/10/21Jornada adreçada als gestors de finques agràries interessats en l’aprofitament de les aigües pluvials a la seva finca.
Jornada adreçada als gestors de finques agràries interessats en l’aprofitament de les aigües pluvials a la seva finca.
Jornada destinada per apropar algunes eines interessants i experiències d’una nova horticultura que vol canviar el paradigma en el trànsit vers l’horta de treball reduït que emmagatzema carboni, que és productiva i que repensa models, recursos, maquinària i estratègies.
El passat dia 5, es va realitzar la jornada tècnica en línia “Assecadors solars, aplicacions a l’agricultura”. En aquesta jornada es vol fer entendre com funcionen, com els podem dissenyar i quines aplicacions professionals poden tenir en l’agricultura i ramaderia.
La jornada és una oportunitat única per veure tanta diversitat de tomàquets junts
El banc de llavors de varietats tradicionals Esporus obre portes la tarda del divendres 23 de juliol per mostrar les 56 varietats de tomàquets que enguany s’estan caracteritzant a la finca can Poc… Llegeix més»
Aquest curs 20-21 l’Escola Agrària de Manresa ha començat a impartir el CFGM de Producció Agroecològica en format DUAL. Així doncs, fins a 8 estudiants de primer curs, durant aquest mes de juny, s’han anat incorporant a les empreses agropecuàries on hi duran a terme… Llegeix més»
Durant aquest mes de juny, 3 estudiants del CFGM de Producció Agroecològica es troben fent pràctiques en finques de Dinamarca, després de que se’ls hagi atorgat una beca ERASMUS+ per tal de poder finançar el viatge.
D’aquesta manera, l’Escola segueix compromesa en impulsar la mobilitat internacional dels alumnes amb l’objectiu que puguin gaudir d’una experiència vital enriquidora, aprendre noves tècniques de producció i millorar el seu anglès.
Aquestes estades les estan fent en explotacions de la xarxa World-Wide Opportunites on Organic Farms (WOOF). Principalment, són petites finques familiars que treballen per l’auto-suficiència, especialitzades en àmbits com la permacultura, l’horta bio-intensiva o la jardineria comestible. Estem convençuts que tornaran amb molts coneixements i històries per explicar-nos el curs vinent!