Història de l’alimentació. Museu de Lleida

L’alumnat de Català 3 fem una visita diferent i molt enriquidora al Museu de Lleida: a través de les peces del museu, descobrim històries ben sucoses dels nostres aliments, constatem que l’anomenada dieta mediterrània en té ben poc del nom que duu i ens assabentem, per exemple, que la base de la nostra alimentació ha estat fins fa ben poc les farinetes.

Gràcies a les explicacions del guia, ens fixem en els estris i atuells trobats pels arqueòlegs, en la distribució de les llars iberes o romanes, en els mosaics i en les pintures murals i ens adonem de la informació que ens aporten sobre els sistemes de producció, de conservació i d’intercanvi dels aliments al llarg de la historia.

El recorregut ens deixa amb més ganes de seguir descobrint el museu de Lleida.

 

Museu de Lleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>