El CFA Mollet del Vallès contra la violència de gènere. 25 de novembre de 2020

El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència envers les dones
Aquest dia commemorem la data en què es produí el violent assassinat de tres germanes, activistes polítiques, en mans de la policia secreta de la dictadura de la República Dominicana al 1960. Per al moviment popular i feminista d’aquest país centreamericà,  aquestes dones han simbolitzat la lluita i la resistència. Al 1981 aquest moviment va iniciar la commemoració amb una convocatòria anual i al 1999 l’Assemblea General de Nacions Unides va assumir la reivindicació.

Commemorem aquest dia arreu del món per denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones, que té el seu origen en la manca d’equitat i la discriminació, i per reclamar la seva eliminació.

Com cada any al CFA MOLLET DEL VALLÈS duem a terme diverses activitats de sensibilització a tots els ensenyaments, perquè la violència masclista no és un problema “de” les dones, és un problema de tothom. Les agressions masclistes no són casos aïllats ni inevitables sinó que són fruit d’una societat masclista i amb desigualtats per raó de gènere que cal transformar.

Treballem tots i totes per garantir el dret de les dones a viure lliures de violències.

Visualitza el vídeo que hem preparat per recordar aquest dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>