Bon estiu 2019

Arriba l’hora de descansar. Us desitgem un bon estiu. Consergeria romandrà oberta fins el dia 24 de juliol es horari de matí. Per reduir les llistes d’espera demanarem poder desdoblar l’anglès de tarda en dos grups i poder fer dos competic 2.  Podeu consultar els horaris que tenim previstos, sempre que ens autoritzin els canvis a partir del dilluns.

A partir del dia 2 de setembre farem al matrícula dels alumnes admesos i confirmació dels de reserva. Els alumnes en llista d’espera es podran matricular el dia 12 de setembre. Els alumnes que no han fet preinscripció poden passar pel centre a partir del dia 2 i us assignaran hora d’orientació. La matrícula es farà a partir del dia 13 de setembre

PREINSCRIPCIÓ 2019-2020

PREINSCRIPCIÓ i matrícula 2019-2020

Els llistat es poden consultar per la web exclusivament usant  contrasenya d’accés.
Consulta llistes places adjudicades i llista d’espera. Accés a les llistes

Matrícula alumnes que estiguin admesos en setembre  i confirmació alumnes que tenen reserva

  • Dilluns 2, Dimecres 4, dilluns 9   de 16:00 a 19:00
  • Dimarts 3, Dijous 5 i Divendres 6  de 9:30 a 12:30

Caldrà fer efectiva la quota de participació de despeses de materials

Els alumnes que no confirmin o no vinguin a matricular-se perdran la plaça adjudicada i s’oferirà als de la llista d’espera

Alumnes en llista d’espera

La matrícula dels alumnes en llista d’espera serà el dijous 12 de setembre a les 16:00 sempre que hi hagi vacants. ES CONVOCARÀ PER L’ORDRE DEL LLISTAT OFICIAL, EN CAS D’ABSÈNCIA CORRERÀ EL LLISTAT. Es demanarà desdoblar competic 2 i anglès 3 donat el volum de llista d’espera

Alumnes que no han fet la preinscripció en juny

Els alumnes que no han fet la preinscripció cal que vinguin en l’horari de matrícula, a partir del dia 2 de setembre, per poder apuntar-se a les sessions d’orientació. La matrícula la faran a partir del dia 13 de setembre

 

 

 

Assemblea anual ordinària Associació Alumnes

Assemblea anual ordinària Associació Alumnes i Amics de la Formació d’Adults de Castelldefels

Divendres 31 de maig a les 12:00h

a la Biblioteca del centre

Ordre del dia:

 1. Aprovació liquidació curs 2016/17 i 2017/18
 2. Renovació parcial dels membres de la junta
 3. Precs i preguntes

Els candidats poden passar per administració per omplir el document de postulació

 

Preinscripció 2019 del 18 al 25

Del 18 al 25 de Juny farem la preinscripció. Cal passar pel centre o consultar la web per confirmar horaris. Els alumnes que no comencen en el primer nivell i hagin de fer proves de nivell han de reservar hora en consergeria. Documentació: original i fotocòpia dni/passaport i TSI o assegurança mèdica,  foto actual, certificat notes per AGS i per secundària.

Cursos: Graduat secundària adults (ESO), Accés universitat +25 i Grau superior, Español como L2, English, català i informàtica Competic/actic

Del 18 al 25 de junio haremos la preinscripción. Se puede consultar en el centro los horarios o consultar la web del centro. Los alumnos que no comiencen en primero y deban hacer pruebas de nivel deben reservar hora en conserjería. Documentación necesaria: original y fotocopia del DNI/pasaporte, certificado de empadronamiento si no figura, tarjeta sanitaria o de la seguro médico, foto actual. Certificado de notas ACFGS y GES.

Cursos: Graduado secundaria adultos, acceso universidad +25, 45, Español para extranjeros, catalán, inglés y informática competic/actic

Visiting Vilanova i la Geltrú

Al llarg del curs els grups els alumnes dels grups de llengües participen en activitats fora de l’aula per millorar la seva competència lingüística oral. El dimecres i el dijous una part dels alumnes de llengua Anglesa han participant en una visita guiada a Vilanova. Han visitat el museu de Can Papiol, antiga casa senyorial i avui museu, finalment han fet un recorregut guiat per la Geltrú en llengua anglesa.

In Cfa Castelldefels we are working to improve  English oral skills. One of the most popular activitiy is using English  in other activities. Last Wednesday and Thursday some of our student (42 students) did a guided tour in English around Vilanova and la Geltrú. They visited Can Papiol and the old citadel of la Geltru

Podeu veure fotos de la visita a al google photos

 

 

 

Els millors plans i activitats per viure el Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi 2019  és segurament un dels dies més bonics de les ciutats,  coincideix amb el Dia Internacional del Llibre. El dia que per a molts és el dels enamorats, però sobretot és la jornada del llibre, de la rosa,  de recordar la llegenda de Sant Jordi, de deixar-se perdre pels carrers de la ciutat i participar en algunes de les activitats que s’organitzen al voltant de la Diada i al llarg de tot l’abril.

Al nostre centre tenim tres activitats en marxa. Els llibres amb ales lloc d’intercanvi de llibres per donar-los una nova oportunitat de lectura, exposició commemorant l’any Teresa Pàmies en el seu 100è aniversari  i una petita mostra de Raining poems. Estem segurs que gaudirem d’una bona diada.

Bona lectura i bona rosa!

Vacances de Pasqua-Primavera 2019

Vacances de Pasqua – Primavera 2019
Us recordem que, amb motiu de la pausa de de setmana santa, pasqua, primavera , el CFA Castelldefels romandrà tancat del 13 al 22 d’abril, ambdós inclosos. Per tant ens retrobarem a partir del 23 d’abril.Aprofitem per a desitjar-vos que gaudiu d’aquestes festes.

 

 

LLIBRES AMB ALES

llibres amb ales

Abril un mes més per llegir. LLIBRES AMB ALES, és una iniciativa que comencem per donar una segona oportunitat als llibres que tenim en casa. Durant tot el mes hi haurà una taula d’intercanvi de llibres. Pots agafar-ne un per llegir, aportar-ne altres, si vols. Volem llibres que estiguin bé, que ens hagin agradat i que potser puguin interessar a altres persones.

Demos una segunda oportunidad a los libros. Durante el mes de abril LLIBRES AMB ALES les propone el intercambio de libros. Podrá coger un libro de la mesa de intercambio y si quiere aportar libros que tenga, en buenas condiciones y que queramos dar la oportunidad de interactuar con otro lector.

Flying books. In April we can share books. You can take a book from the stall or bring one of yours. Let’s give a second opportunity to our books and aloud other readers to meet new books. Books should be in good condition. April is another month to read and recommend books.

Fòrum Obert amb Debat Ciutadà

Fòrum Obert amb Debat Ciutadà:
Qui cuida a Castelldefels? El treball i les cures en la llar

al Fòrum Obert es presentarà la Guia de Contractació elaborada per l’Ajuntament de Castelldefels.

29 de març, de 18-19.30h, en el Centre Municipal  Canyars, carrer de l’Església, 117, Castelldefels.

Proves accés a cicles formatius 2019

PROVES ACCÉS CICLES FORMATIUS  2019           Resolució EDU/222/2019 de 6 de febrer.
Inscripció a les proves d’accés a Cicles Formatius del 15 de març al 25 de març de 2019
Pagament de la taxa fins el 26 de març abans de les 22:00 hores
Termini de presentació de documentació de les proves des del 5 d’abril fins al 26 d’abril de 2019, dins l’horari d’atenció al públic del centre triat per a realitzar la prova.

Llista provisional de persones admeses i excloses:  CFGM 4 d’abril 2019/  CFGS 5 d’abril 2019

Llista definitiva de persones admeses i excloses:   CFGM 29 d’abril 2019 /CFGS 30 d’abril 2019

Prova d’accés:

 • CFGM 8 de maig 2019 a les 16:00 hores (presentar-se 30 minuts abans)
 • CFGS part comuna 15 de maig 2019 a les 16:00 hores (presentar-se 30 minuts abans)
 • CFGS part específica 16 de maig 2019 a les 16:00 hores (presentar-se 30 minuts abans)

Convocatòria incidències:

 • CFGM 15 de maig 2019 a les 9:00 hores (presentar-se 30 minuts abans)
 • CFGS 22 de maig 2019 a les 9:30 part comuna i a les 16:00 part específica (presentar-se 30 minuts abans)

Resultats de les proves d’accés:

 • CFGM provisional a partir del 20 de maig 2019
 • CFGM definitiva a partir del 27 de maig 2019
 • CFGS provisional a partir del 27 de maig 2019
 • CFGS definitives a partir del 4 de juny 2019

Certificacions:

 • CFGM a partir del 27 de maig al centre on es va fer la prova
 • CGS a partir del 4 de juny al centre on es va fer la prova

Sortida a l’exposició Human Bodies el proper 3 de maig

Benvolguts,
El proper 3 de maig, els alumnes de GES i de català visitaran l’exposició de Human Bodies al Centre Comercial Les Arenes, a Barcelona.
La sortida s’emmarca en la necessitat de donar a conèixer d’una forma accessible el funcionament del cos humà i, alhora, facilitar la… Llegeix més»

Sortida al teatre 13 de febrer

 

Benvolguts,

Us recordem que la sortida al teatre per veure l’obra Kingdom és el proper dimecres 13 de febrer. Els alumnes que s’hi van inscriure poden anar directament al Teatre Lliure de Montjuïc o agafar l’autobús amb un grup d’alumnes i professors. Tothom qui vulgui arribar-hi en autobús, haurà de ser el mateix dia 13 de febrer a les 18:30h a la parada Pl. Joan XXIII. La funció comença a les 20:30h, però és convenient ser-hi uns vint minuts abans per poder repartir les entrades.

El professorat entrarà a la sala a les 20:25h. Si no heu recollit la vostra entrada abans d’aquesta hora, no podreu accedir a la representació. Per aquest motiu us preguem que sigueu puntuals.

Important: en aquest espectacle es fan servir llums estroboscòpics. Si considereu que això pot ser un problema, comuniqueu-ho al professorat el més aviat possible.

Gràcies!