Participem a la XXVIII Jornada de Reflexió “Un nou present educatiu”

    Membres de la comunitat educativa del centre participem enguany en el Consell Escolar de Catalunya, a travès de la XXVIII Jornada de Reflexió “Un nou present educatiu”, que es celebrarà aquest dijous 26 de novembre en línia.

    Aquesta jornada està oberta a tots els membres de la nostra comunitat educativa: alumnat, docents, famílies, professionals de l’educació, administració educativa, etc.

    Si esteu interessades o interessats, comuniqueu-nos-ho i ja us podeu inscriure a la Jornada a través de l’enllaç:

https://projectes.xtec.cat/consescat/jornada28/xxviii-jornada/inscripcions.

    L’objectiu de la Jornada s’ha preparat amb propostes de debat a travès d’un grup de treball, que espera poder-ne treure conclusions que ens ajudin a orientar l’educació del nostre país. Les activitat del grup es poden seguir a través dels vídeos de les persones que estan participant en el projecte: https://projectes.xtec.cat/consescat/jornada28/reunions-previes-del-grup-de-treball-del-cec/

   Algunes de les persones expertes que participaran a la jornada són: Begoña Roman, Màrius Serra, Kilian Jornet, César Coll, Marina Garcés, Guillermo Bautista, Mercè Gisbert, Neil Harbisson i Natza Farré, entre altres.

A la pàgina consescat.cat trobareu informació sobre el propòsit de la jornada, que es va actualitzant. També us hi podeu subscriure per anar rebent les actualitzacions sobre la jornada.

Esperem la vostra participació als debats del dia 26 de novembre, us animem a tots a participar-hi, ja que per nosaltres és molt important disposar de totes les veus de la comunitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>