Comencem amb l’ensenyament híbrid

    La majoria d’ensenyaments dels centre, a causa de l’actual pandèmia i per tal d’evitar contagis amb l’actual mobilitat, tindran una sèrie de mesures entre les que destaca el canvi d’ensenyament presencial per una sèrie de classes que s’hauran de seguir des de casa.
    A partir de la setmana que ve, una sèrie d’ensenyaments deixen de ser íntegrament presencials, però garantint sempre la continuïtat del seu procés d’aprenentatge, a travès de Moodle, wattsapp, telefonia mòbil i videoconferència. Són moltes les possibilitats de l’aprenentatge híbrid en la majoria d’ensenyaments. Els únics ensenyaments que queden iguals són Ensenyament Instrumental-1, Català-1, Castellà-1 i Competic inicial, ja que la majoria de l’alumnat no disposa de recursos per poder-se connectar, ni mitjans ni suficient capacitat competencial.
    D’aquesta manera, la major part dels ensenyaments es veuen reduïts en un 50% de classes presencials:
    Anglès-1, Anglès-2, Anglès-3, Competic-1, Competic-2, Competic-3, Castellà-2 i Català-3.
    Els ensenyaments de proves d’accés a Grau Superior queden reduïts a un 65% de presencialitat.
    Els ensenyaments de Proves d’accés a Grau Mitjà queden reduïts a un 75%.
   Es veu afectat amb una reducció de presencialitat del 20% els ensenyaments d’Instrumental-3.
   Segueixen de manera presencial, sense reduccions: Instrumental-1, Castellà-1, Català-1 i Competic inicial, ja que considerem vital l’aprenentatge presencial de les llengües vehiculars i les principals competències digitals.
   També es veurà modificat el Pla d’Obertura de centre.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>