Erasmus + a Grècia

Com ja sabeu a l’escola tenim un projecte Erasmus+ que porta per títol “Our National treasures through the eyes of children”, aquest projecte té una durada de dos anys (2018-2020) i en ell coneixerem els diferents monuments UNESCO dels països amb els que treballem (Eslovènia,… Llegeix més»

Fridays for future

Dins del cicle superior de l’escola aquests dies ens hem solidaritzat amb la “Setmana del clima” i concretament amb els actes del divendres 27 de setembre. Hem analitzat i debatut sobre el canvi climàtic, s’han visionat vídeos i realitzat petites accions relacionades amb el reciclatge.
Volem… Llegeix més»

Jornada de la diversitat

Ahir tota l’escola Vall de Palau el vam dedicar a conèixer i saber una mica més sobre la Diabetis. Això ens ha de fer més sensibles a tots envers les persones amb aquesta malaltia i comprendre una mica més les seves necessitats.
Al cap i a… Llegeix més»

NINUS

Gràcies al projecte EDU2030, des del passat mes de gener tenim a l’escola un projector NINUS.
Ninus és un sistema de projecció interactiva pensat per Educació Infantil i Cicle Inicial. Els alumnes poden entrar dins la projecció i mitjançant gestos i moviments interaccionen amb continguts pedagògics.… Llegeix més»

Proves Cangur

Aquest any, per primer cop, l’escola participarà a les proves cangur. És un concurs de matemàtiques que s’organitza en més de 30 països amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el seu interès.
Així que el pròxim 21 de març, els alumnes… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ 2019-2020

Podeu consultar l’oferta publicada el passat 27 de març aqui

Si teniu dubtes o necessiteu concertar una altra hora de visita podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al 936531868 o enviar un mail a direccio@vallpalau.cat. Us esperem!!!
Amb data 21 de febrer ha sortit publicat al DOGC… Llegeix més»