TALLER DE FÒSSILS.

Les nenes i els nens de cinquè han llegit Max Picard 2 i l’ enigma dels dinosaures, llibre facilitat pel CRP a través del Projecte El Pallars Lector.
Aquesta lectura ens ha despertat l’ interès pels fòssils i, aprofitant que estem treballant El pas del temps i ens estem introduint a la història, els dies 20 i 21 de febrer, les alumnes de 5è de Primària van gaudir d’ una activitat organitzada per l’ Entorn d’ Aprenentatge del Pallars Jussà que porta per títol “Els fòssils, l’ empremta del passat”.
El dia 20 els nens i les nenes de 5è B es van desplaçar a l’ Epicentre i el dia 21 ho van fer els de 5è A. Van poder observar diferents fòssils i fer-ne una rèplica amb guix.

En Max passa l’estiu a la masia del seu avi. Lluny del laboratori, en plena natura, en un lloc solitari, sembla que té tots els números per avorrir-se mortalment. Fins que un dia, passejant per la muntanya amb els seus amics, troba una cosa que el fascinarà: fòssils de dinosaures! Però a la muntanya també hi ha uns personatges misteriosos, liderats per una científica d’aspecte malèvol. Les investigacions d’en Max el portaran a conèixer el món de la paleontologia i, al mateix temps, el costat fosc de la ciència.

Fotos del taller de fòssils

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>