PLA OBERTURA FASE 2 ESCOLA VALLDEFLORS

A partir de l’1 de juny les escoles ubicades en regions sanitàries que estiguin en fase 2, tornarem a obrir. Aquesta obertura es farà seguint les instruccions del Departament d’Educació. Pla d’obertura de centrres educatius en fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019-20, aprovat pel PROCICAT en data 20 de maig de 2020.

Com afecta a l’alumnat?

El retorn al centre per part dels alumnes ÉS VOLUNTARI. 

Podran portar els infants les famílies de P3, P4 i P5 com a mesura de conciliació de la vida laboral i familiar. Hauran de treballar els 2 membres de la unitat familiar, i omplenar una declaració responsable.

S’oferirà atenció personalitzada en qualsevol curs i nivell. Aquesta és una mesura excepcional i no continuada, podrà ser individualitzada o en petit grup.

Acció educativa i suport lectiu, sempre de caràcter voluntari, en grups de 13 com a màxim per a l’alumnat de 6è de primària.  Aquesta és una mesura continuada.

Per poder reincorporar-se l’alumnat ha de complir els següents requisits:

  • Absència de simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós
  • Que no siguin o hagin estat positives per al SARS-CoV 2 durant els 14 dies anteriors a l’1 de juny.
  • Que no hagin estat en contacte estret amb positiu confirmat o simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a l’1 de juny.
  • CALENDARI VACUNAL al dia.

L’escola contactarà amb les famílies mitjançant formulari de google, que hauran d’omplenar aquelles que vulguin assistir al centre i que cumpleixin els requisits per a poder-hi assistir. La data límit per a contestar és el dijous 28 de maig a les 15h., per a poder organitzar els espais i horaris d’entrada i sortida de l’escola.

Les famílies d’Educació Infantil que facin la petíció de conciliació familiar, se’ls hi farà arribar per mail la declaració responsable que hauran de retornar per mail a la direcció correctament omplenada i signada prèviament a l’1 de juny.

TOTES LES PETICIONS FORA DE TERMINI NO ES PODRAN CONTEMPLAR PER QUESTIONS D’ORGANITZACIÓ I SEGURETAT.

Enllaç al formulari per l’assistència voluntària a l’Escola Valldeflors.

PLA D’OBERTURA ESCOLA VALLDEFLORS.

PLA OBERTURA DE CENTRES ESCOLA VALLDEFLORS DE TREMP

DECLARACIÓ RESPONSABLE FAMÍLIES EDUCACIÓ INFANTIL.

A819

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>