ACTA 2 COMITÈ AMBIENTAL D’ ALUMNES.

El Comitè Ambiental d’Alumnes (C.A.A) s’ha reunit amb data del 12/12/17.

Assistents:
Jana Fuses, Claudia Krasimirov, Cinta Brunet, Jana Navarro, Emma Giró, Aloma Puiggrós, Martina Ruiz, Eva Ugarte, Arnau Sanjurjo, Iona Reagan, Neuen Ojalvo, Núria Bosque, Aya Ben Kacem i Sandra Canóniga.

Hem tractat els següents temes:

1. Explicació del CAC.
Entre les alumnes i la mestra que van assistir s’expliquen els punts que es van parlar.
2. Recordatoris i propostes:
– Després de vacances començarem amb el projecte Aluminium. Col·locarem una capsa a l’entrada de l’escola amb les instruccions. A les tutories s’ha de parlar de la importància de reduir el consum de paper d’alumini.
– Hi ha alguns delegats que no porten les actes enganxades a les llibretes. S’ha de recordar a les tutores i tutors que ho facin per tenir recollida tota la informació.
– L’Emma ens comenta que hem de tornar a recordar als alumnes que a dins de l’escola no es pot circular amb bicicletes ni patinets.
– Cal recordar també que cada cicle té un dia de neteja del seu pati.
– L’Arnau i la Martina ens proposen que cada setmana hi hagi un encarregat per classe que controlarà que tothom recicli correctament i no embruti el seu pati (no netejaran). Durant aquella setmana formaran “l’escamot verd”.
És una proposta que a tots ens agrada. Es parlarà a les classes per organitzar-nos i posar-la en pràctica.
També ens recorda que hem d’ensenyar a casa a reciclar correctament.
– La Martina ens explica que, el dia de la fruita, a la seva classe, es fa un recompte de les persones que porten fruita per esmorzar i ho apunten a una graella. Després faran un gràfic. És una idea que ens agrada perquè així tothom pensa en portar fruita quan toca. Es farà una graella i es passarà el model a cada tutoria.
– Es torna a proposar esmorzar a l’aula i així ens evitaríem tenir el pati tan brut. Per això ens caldrien cubells d’orgànica per cada classe.
– Es comenta que en el control de neteja de patis els alumnes de cicle superior no són justos. Hi ha cicles que s’esforcen en tenir el seu pati net i no els donen mai la fulla verda. Cal parlar a tutoria.
– Alguns delegats diuen que a la seva tutoria no es dedica temps per parlar d’escoles verdes. És important que es faci i així millorar aspectes de la nostra escola i del nostre entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>