Notícia Científica 17

NOTÍCIA CIENTÍFICA 17:  DESCOBREIXEN UN NOU PLANETA!

Dimecres 11 de maig, els nens i nenes de la classe de 6è A ens van explicar la noticia científica de la setmana.

Com ja sabeu, a l’univers existeixen molts planetes diferents, però com la Terra, n’hi ha de ben pocs. Segons una investigació realitzada per astrònoms de la Universitat de Texas a Estats Units, molt a prop del nostre planeta n’existeix un de molt similar al nostre. Fins i tot podria arribar a ser deu vegades més gran que la Terra.

Desprès dels diferents estudis que n’han fet, es pot saber que degut a la zona en la que es troba, hi trobem una superfície amb una temperatura preparada per tenir-hi aigua; com ja sabeu, això és un requisit fonamental per a que hi hagi vida.

De moment els científics continuen investigant, ja que encara no han aconseguit observar directament el Planeta Nou, i en aquests moments intenten demostrar la seva teoria amb l’ajuda de telescopis però…us imagineu que en un futur, hi pogués viure gent? Seria interessant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>