COMENCEM!!!

Sis mesos després d’aquell 13 de març en el qual ens vam veure obligats a tancar les escoles, avui per fi ens retrobem. Som conscients que molts de vosaltres teniu por i dubtes davant d’aquest retorn a les aules, els i les mestres de l’escola… Llegeix més»

CURS 2020 – 2021

Benvolgudes famílies,
Un cop finalitzades les vacances d’estiu, demà tot l’equip educatiu de l’escola Ull de Vent s’incorporarà al centre per seguir preparant el curs 2020-2021. Durant el mes de juliol vàreu rebre informació de com s’estava planificant el curs que ara cal que acabem de… Llegeix més»

UNA PROMOCIÓ MOLT ESPECIAL

El curs 2019-2020 ha arribat a la seva fi per tots els alumnes de l’escola, serà un curs que no oblidarem mai… Tots i totes confiem en retrobar-nos al setembre i poder continuar tot allò que va quedar pendent però els alumnes de sisè iniciaran… Llegeix més»

Sol·licituds beques menjador i transport 2020-2021

  • S’han publicat les bases de la convocatòria d’ajut individual de menjador pel curs 2020-2021. Aquí teniu l’enllaç a la web del Consell Comarcal on trobareu tota la informació per fer-ne la tramitació:

http://www.ccbp.cat/index.php/aim-2020-21

  • S’ha publicat la informació per sol·licitar el transport escolar per al curs 2020-2021. Aquí teniu l’enllaç a la web del Consell Comarcal on trobareu tota la informació per fer-ne la tramitació:

http://www.ccbp.cat/index.php/transport-escolar-2020-21Llegeix més»

Pla reobertura

 
Pla reobertura (enllaç al Pla complet)
Com us vam informar la setmana passada, el Departament d’Educació ha elaborat un Pla d’obertura de centres educatius en fase 2. Aquest pla de reobertura no suposa un retorn a les activitats lectives a l’escola, l’acció educativa continuarà sent telemàtica (propostes setmanals via mail, Moodle o G-Suite).
L’obertura… Llegeix més»

CONCURS DE DIBUIX

Com ja sabeu, des de l’escola seleccionem cada any una fotografia o dibuix que utilitzem com a imatge del curs. Aquesta imatge s’utilitza per la portada de l’agenda, els dossiers d’inici de curs, la Programació Anual i per totes aquelles publicacions que realitzem durant l’any.

•… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ 20-21 POSPOSADA

Per indicació del Departament d’Educació us informem que tots els processos administratius (preinscripcions…) queden suspesos. S’està treballant per donar una resposta el més aviat possible a les preinscripcions del proper curs.

Tancament de l’escola

Benvolgudes famílies,
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir d’avui, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats… Llegeix més»

Jornades de portes obertes anul·lades

A causa del tancament del centre des d’avui i fins el 27 de març, les Jornades de Portes Obertes queden anul·lades. Pel que fa a les preinscripcions, estem pendents de noves instruccions que difondrem a la pàgina web. Per qualsevol consulta us podeu adreçar al… Llegeix més»

La Plastiquina visita l’escola

Aquests  dies ens ha visitat una nina molt especial “La Plastiquina”. És una nina que passa per molts centres educatius d’arreu d’Espanya. Aquest mesos de gener i febrer ha voltat per Catalunya i la seva última parada ha estat a la nostra escola.  I  aquest… Llegeix més»

CANTÀNIA 2020 : VIRTUAL

Els alumnes de 6è estem assajant des del mes de gener la Cantània d’ aquest curs, que porta per nom “VIRTUAL” i que estrenarem el dia 13 de maig al TÀG del Vendrell a les 5 de la tarda. Estem treballant de valent perquè el… Llegeix més»