Comença el compte enrere

 
S’acosta el final del trimestre i els i les nenes ja estan preparant la Cantada de Nadales. Aquest any no ens podrem trobar tots junts a la Societat però per part nostra i posarem la mateixa il·lusió que cada curs. Aviat rebreu el programa i… Llegeix més»

Castanyera 2.0

Nens i nenes de 5èJa sabem que aquest curs moltes coses estan sent diferents i trobem a faltar poder fer algunes activitats com feiem abans…
És el cas dels panallets al cole, torrar les castanyes, repartir-les entre els companys i, com no, explicar el conte de… Llegeix més»

Una Castanyada diferent

Aquest curs és diferent!!!!!, però no hem volgut deixar de celebrar la Castanyada.
No hem pogut menjar castanyes a l’escola, però també ho hem passat molt bé.
Respectant els grups estables, hem jugat a jocs tradicionals i hem tingut una estona de joc lliure, sempre de forma… Llegeix més»

REUNIONS D’INICI DE CURS

 
Reunions d’inici de curs
Tenint en compte la situació actual no es poden fer reunions presencials al centre i per tant totes les reunions es realitzaran de forma telemàtica mitjançant l’aplicació Meet de Google (cada classe rebrà el seu enllaç per correu).

P3
Dimecres 7 d’octubre a… Llegeix més»

COMENCEM!!!

Sis mesos després d’aquell 13 de març en el qual ens vam veure obligats a tancar les escoles, avui per fi ens retrobem. Som conscients que molts de vosaltres teniu por i dubtes davant d’aquest retorn a les aules, els i les mestres de l’escola… Llegeix més»

CURS 2020 – 2021

Benvolgudes famílies,
Un cop finalitzades les vacances d’estiu, demà tot l’equip educatiu de l’escola Ull de Vent s’incorporarà al centre per seguir preparant el curs 2020-2021. Durant el mes de juliol vàreu rebre informació de com s’estava planificant el curs que ara cal que acabem de… Llegeix més»

UNA PROMOCIÓ MOLT ESPECIAL

El curs 2019-2020 ha arribat a la seva fi per tots els alumnes de l’escola, serà un curs que no oblidarem mai… Tots i totes confiem en retrobar-nos al setembre i poder continuar tot allò que va quedar pendent però els alumnes de sisè iniciaran… Llegeix més»

Sol·licituds beques menjador i transport 2020-2021

  • S’han publicat les bases de la convocatòria d’ajut individual de menjador pel curs 2020-2021. Aquí teniu l’enllaç a la web del Consell Comarcal on trobareu tota la informació per fer-ne la tramitació:

http://www.ccbp.cat/index.php/aim-2020-21

  • S’ha publicat la informació per sol·licitar el transport escolar per al curs 2020-2021. Aquí teniu l’enllaç a la web del Consell Comarcal on trobareu tota la informació per fer-ne la tramitació:

http://www.ccbp.cat/index.php/transport-escolar-2020-21Llegeix més»

Pla reobertura

 
Pla reobertura (enllaç al Pla complet)
Com us vam informar la setmana passada, el Departament d’Educació ha elaborat un Pla d’obertura de centres educatius en fase 2. Aquest pla de reobertura no suposa un retorn a les activitats lectives a l’escola, l’acció educativa continuarà sent telemàtica (propostes setmanals via mail, Moodle o G-Suite).
L’obertura… Llegeix més»

CONCURS DE DIBUIX

Com ja sabeu, des de l’escola seleccionem cada any una fotografia o dibuix que utilitzem com a imatge del curs. Aquesta imatge s’utilitza per la portada de l’agenda, els dossiers d’inici de curs, la Programació Anual i per totes aquelles publicacions que realitzem durant l’any.

•… Llegeix més»