1r TALLER CULINARI INTERCULTURAL

Aquest dissabte 25 de novembre de 2017 a les 11h del matí s’ha organitzat al menjador de l’escola, un taller de dolços, a càrrec de Pepe i Àngel, propietaris de l’antiga pastisseria Millan.

Hem realitzat dues receptes:

  • El massapà blanc. Vam fer 5 figures, la pataca, el bolet, l’albercoc, la llonganissa i el pernil.
  • Braç de gitano. Consisteix en dues parts, primer s’ha de realitzar el biscuit anomenat planxes i desprès s’ha de posar la crema.

Nosaltres vam formar les figures amb la pasta de massapà blanc, que la van fer Pepe i Àngel.Desprès vam ajudar a elaborar les planxes hi ha espolsar el sucre damunt del braç de gitano.Una vegada acabat van repartir-ho per poder-ho tastar.

ESTAVA BONÍSSIM!!!!!

SONIA I SAFAA 6èA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>