FIL MUSICAL MAIG

Bon dia i Bon temps són les dues cançons del fil musical d’aquest maig.

La primera cançó, Bon dia, és del duet Marcel i Júlia.  L’exguitarrista i cantant deTxarangoMarcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, ens presenten el seu nou disc En òrbita (Halley Records, 2021). A més, per aquest nou àlbum compten també amb una banda que els acompanyarà i que s’integra amb diverses cares conegudes d’altres grups de renom com Txarango o Gertrudis.

Després del viatge que tots dos van fer en bicicleta pel Brasil van començar a compondre cançons alegres sobre el canvi climàtic i la insostenibilitat del model actual de societat que viu allunyat dels cicles naturals de la vida.

La segona cançó, Bon Temps, és d’en Noè Rivas.

Noè Rivas i Cabado és músic, compositor, intèrpret, pedagog i animador d’espectacles familiars i infantils. Des del 1977 ha dedicat la seva vida artística a la creació d’espectacles per a la mainada. Va fundar el col·lectiu Cinc Dits d’Una Mà al costat de Xesco Boix, Àngel Daban, Lluís Maria Panyella i Toni Giménez.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>