Entorn Virtual d’Aprenentatge

BENVOLGUDES FAMÍLIES!!

En primer lloc desitjar-vos que tots estigueu bé. L’emergència sanitària declarada per l’expansió de la Covid-19 ha canviat la nostra forma de vida i la nostra rutina diària de la nit al dia. De moment, hem de quedar-nos a casa . L’activitat educativa a les escoles s’ha paralitzat i els vostres fills/es passen a casa tot el dia.

Però en aquesta situació anòmala i difícil, quedem-nos amb la part positiva: disposem d’un temps molt valuós per estar amb els fills i filles.

A partir del 14 d’abril comença el tercer trimestre de forma telemàtica. Aquest trimestre degut a les circumstàncies excepcionals que estem vivint, es durà a terme de forma telemàtica mitjançant propostes de tasques perquè els infants puguin seguir amb el seu aprenentatge. Les propostes es penjaran al blog de l’escola, a l’apartat Entorn Virtual d’Aprenentatge, on hi ha un espai per cada nivell.

Heu de tenir en compte els següents aspectes:

Seran propostes setmanals, cada dilluns es penjaran noves tasques.

Us demanarem el retorn de les tasques proposades en la mesura del possible. En cas de no disposar de mitjans per fer el retorn de les tasques, aneu guardant- les i els mestres les revisaran a la tornada a l’escola.

Demanem que els alumnes de 6è tinguin un major compromís en la realització de les tasques, ja que el curs vinent canvien d’etapa i han d’estar preparats.

Esperem que els vostres fills/lles gaudeixin amb les tasques que els seus mestres han preparat amb molta estimació.

INSTRUCCIONS per accedir a l’Entorn Virtual d’Aprenentatge on trobareu les propostes pels vostres fills/les heu de fer els següents passos:

  • Si el dispositiu és un ordinador heu de clicar damunt de la següent imatge que trobareu a la barra lateral esquerra del blog.

  • Si el dispositiu és un mòbil o una tauleta heu de clicar damunt de la següent paraula WIDGETS O GINYS que trobareu a l’inici després del menú. Un cop heu clicat trobareu la imatge de més amunt, toneu a clicar-la.

  • Si ara hi vols accedir directament clica damunt del següent enllaç.

Entorn Virtual d’Aprenentatge

 

Atentament,

EQUIP DE MESTRES

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>