Racons de jocs matemàtics

1

A primer i segon, cada setmana, dediquem una hora a aprendre d’una manera més divertida!

Fem racons de jocs matemàtics, aquí aprenem els nombres, les figures geomètriques, construïm cossos geomètrics amb peces planes, aprenem estratègies per jugar al dòmino i a cartes, al bingo, al tangram, resolem laberints matemàtics, confegim rellotges per aprendre les hores i fins i tot, fem d’investigadors amb problemes que ens proposen i que hem d’ajudar a resoldre.

Per què aprenem així?

Quan aprenem amb racons de joc, els nens/es, tenim la necessitat i el desig d’aprendre i de saber coses noves. Ens ajuda a ser conscients de les nostres pròpies possibilitats i fem servir diferents tècniques i estratègies quan una cosa no ens surt, fins que la podem resoldre. A més a més, els racons són més flexibles i ens donen lloc a ser creatius i a tenir imaginació, deixant-nos temps per pensar i reflexionar. I quan una cosa ens costa molt, altres companys poden ajudar-nos, que no vol dir fer-nos la feina!

Treballar les matemàtiques per racons ens encanta! Sempre preguntem quan toquen i si algun dia no podem dur-los a terme… rondinem molt!

 US CONVIDEM A ENDINSAR-VOS EN ELS NOSTRES APRENENTATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>