QUIN MUNT DE COSES AQUEST 2n TRIMESTRE!!!

Durant aquest 2n trimestre a l’escola hem descobert moltes coses…

Ara ja tenim els nostres petits grupets d’amics, amb els que ens busquem per jugar junts. A més, amb el projecte del nom ens hem adonat que cada nen/a de la classe té un nom diferent i a partir d’aquest podem dir, a cadascun d’ells/es, cada matí “Bon dia”.

Cada cop ens tornem més i més artistes; dominem més i millor les diferents tècniques plàstiques així com els estris per dur-les a terme. Gràcies a escultors com Joan Miró ens hem adonat dels colors que utilitza i de les grans escultures que fa. Nosaltres hem fet algunes i,… uuuuuufffff com costa!!!

Durant aquest trimestre, va aparèixer també un pirata moooolt despistat que sempre arriba a la classe sense avisar a ningú i ens porta lletres. Tot seguit, pensem el so de la lletra i busquem quin nen/a de la classe la té al seu nom.

Ara estem iniciant un nou projecte dels pirates a on ens esperen moltes activitats al·lucinants.

I, el millor de tot, és que no només continuem aprenent; també continuem sentint i sentim amb el cor coses meravelloses que trobem a l’escola; allà trobem petons, abraçades, riures, amics/gues, mestres,…

           

  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>