P5-Continuem gaudint!

Hola famílies,

Aquest passat mes de març hem continuat aprenent, experimentant, desenvolupant la nostra creativitat i gaudint del dia a dia a l’escola.

A través del projecte Forcanart hem començat a conèixer Dalí i les seves tècniques. També hem tocat nous instruments com el xilòfon i gaudit de la música. Veureu que ens encanta treballar les matemàtiques manipulatives fent servir diferents materials i la PDI. A més hem acabat el projecte dels Pescadors/es, hem après moltes coses com autèntics i autèntiques pescadores!

I no ens oblidem dels racons de llengua, de mates, de traç i de joc a través dels quals fomentem el treball en equip i l’ajut dels uns als altres tot respectant els diferents ritmes d’aprenentatge!

Com ja sabeu, ens encanta el moviment i psico és el moment en què més ens agrada fer-ho! També, una altra de les nostres estones preferides, és la de joc simbòlic on inventem, parlem i desenvolupem la nostra imaginació.

Ah! I la mona, que de ben segur ja us l’heu cruspit!!

Us deixem les fotografies de cada classe. Només heu de fer clic a l’enllaç corresponent.

Fins aviat famílies!

PESCADORS 1

PESCADORS 2

PESCADORS 3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>