ESPAI MENJADOR

CARNAVAL:

Vam preparar tallers, manualitats ,música, gimcanes i decoració del menjador.

La Sara Bello i Noa Sillué de 4t van organitzar una gimcana de carnaval  pels nens i nenes de P4 i P5 i les monitores de 4t, 5è i 6è van preparar una gimcana de rodes: Patins i patinets.

El divendres dia 9 de febrer per dinar vam menjar:  truites , xató i la merenga  tot celebrant la xatonada, també vam organitzar un ball de màscares.

El dia 12 de febrer els nens/es de 3r a 6è van sortir  a les comparses, com sempre amb una bona participació.  El curs passat el recorregut va ser una mica curt aquest any vam decidir fer un canvi, sortir de la plaça Maria Mercè Marçal, d´aquesta manera vam allargar uns 30 minuts més el recorregut.

Volem agrair d´una manera molt especial i sincera l´Alfons Marquez pare de la Blanca Marquez de 6è que durant molts, molts  anys ha sigut el nostre banderer. Ens ha comentat que aquest any és l’últim any.

Durant tots aquests  anys al seu costat ens ho hem passat super bé, ens ha fet saltar, ballar, córrer…

Moltes gràcies Alfons, visca les comparses!!!

També volem donar les gràcies a Martí Peidró i Pascal Bru ex-alumnes de l´escola Riera que aquest any van participar en les comparses com banderers.

ACTIVITATS DE PATI

PISTA DE FUTBOL:

Durant el mesos de de gener i febrer tots els dimecres:  torneig de Golbol, combinat tres equips, 4t, 5è i 6è dinamització dels equips, valorant i assolint normes del joc,  potenciant a l´hora d´esbarjo una bona cohesió de grups de diferents edats , també els nens/es de 1r, 2n i 3r  fan jocs de golbol.

PING PONG:

Esport molt demanat pels diferents grups. Joc més individual, però a l´hora treballem torns, ordre, espai de temps i respecte pels companys.

ACTIVITAS A LA PISTA DE BÀSQUET:

A la pista de bàsquet, els nens/es de P4 a 3r, un dia a la setmana fan racons compartits: construccions, circuits de cotxes, d´animals, jocs malabars de 4t a 6è, l´utilitzen els altres dies per fer-hi jocs de pati diversos: gimcanes, joc de pilotes, hoquei, plats voladors…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>