ESPAI AMPA

Hola famílies,

Primer de tot volia aprofitar aquest espai per agrair a tothom que ha participat algun cop en una junta de l’AMPA, pel seu interès i disponibilitat. I especialment als de l’actual junta: Taryn, Sergio, Josep, Carlos i Oty.

Jo porto ara 4 anys en dues juntes. Hi van haver uns moments molt complicats, ara ja superats.

Els dos primers anys vaig estar com a vocal responsable del menjador, on vam introduir l’aigua d’osmosi i menjar ecològic al menú.

Els dos anys següents com a president. Voldria recordar que ho volia ser pel temps imprescindible per deixar l’associació en una condició de normalitat davant hisenda.  I per no perdre la gestió del menjador per part nostre (AMPA), amb els ingressos que això ens suposa.

Això es va aconseguir pagant unes petites sancions per no presentar uns documents dins els terminis establerts per hisenda als anys 2014 i 2015.

Ara tenim un gestor que ens porta la comptabilitat, les factures (IVA) i l’Impost de Societats. Tot amb una absoluta normalitat.

Amb l’Equip Directiu, comentar que la relació és molt bona, fluida i àgil. Estem en contacte presencialment en reunions, per telèfon o per Whatsapp. Cadascú en el lloc i paper que li correspon en cada moment.

Per tant, després de fer aquesta introducció, el que vull poder fer i necessito, per un projecte personal, és una passa al costat i acompanyar el temps necessari a algú que vulgui ser la Presidenta o President de l’AMPA.

Una part de la junta continua, amb la qual cosa no és cap dimissió en bloc, simplement és un canvi de càrrecs.

Amb això, cap a finals d’abril principis de maig, farem una assemblea on haurem de fer efectiu aquest canvi. En cas de que es presenti més d’una candidatura, es farien unes eleccions.

En cas de que no hi hagi la possibilitat de formalitzar un relleu, hem veuria obligat a presentar una dimissió formal, cosa que no voldria, però hauria de fer. Aquesta decisió seria irrevocable.

Esperant que algú vulgui ajudar a la nostre escola sent el representat de l’AMPA.

Pel bon funcionament de La Riera, pels nostres fills i filles.

El President de l’AMPA

Kay Vidal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>