ESPAI MENJADOR

SANTA CECÍLIA:

Els nens/es de 4t a 6è, els dies 20 i 27 de novembre i el 4 de desembre,  van preparar un concurs de talents, el jurat eren nenes de 6è ( Nora Miñana, Marina Martinez i Júlia Arbat).

Les monitores de 1r a 3r, van organitzar un joc de pistes que consistia en trobar diferentes notes de música i cantar cançons.

El 23 de novembre a la pista de bàsquet els nens/es de P4 a 3r van cantar cançons.

PATIS:

Aquest són alguns jocs de pati, que oferim: A la pista de futbol i bàsquet organitzats pels monitors i que són escollits depenen de les preferències i peticions dels nens/es:

PICA LA MÀ: Joc per equips, es tracta d´anar d´un costat a l’altre del camp i pica la mà del equip contrari, fins l’eliminació d´un grup. Es fomenta l´agilitat, l´enginy i la psicomotricitat. És molt adient per fer cohesió de grup.

PING PONG: Joc individual i amb parelles, treballem la part del respecte pels torns i la relació entre companys.

PALES: Joc per equips o individual, que es realitza a un camp predeterminat dividit per una xarxa. Es fomenta les habilitats de cada nen/a, la part de psicomotricitat i la rapidesa.

HOQUEI: Joc per equips, es treballa la cohesió de grup, l´agilitat i habilitats de cada nen/a.

P4 I P5

Enguany amb els nens/es de P4 i P5, estem treballant de forma més activa i lúdica els hàbits de comportament a l’estona de menjador.

De dilluns a divendres quan acaben de dinar anem a la biblioteca i mitjançant contes, dibuixos, titelles, cançons…també tenim previst representar un menjador com si fos una casa de colònies i així posar en pràctica tot el que treballem al menjador, per millorar els hàbits de comportament i el saber estar.

DINAR DE NADAL

El dia 20 de desembre farem el dinar de Nadal: Sopa de galets, pollastre al forn amb brunes i pinyons i el dia 22 de desembre, el dinar de final de trimestre: pica, pica per tothom, macarrons pels nens d´educació infantil i pizza pels nens més grans i per postres neules i torrons.

BONES FESTES!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>