CONEIXEM CATALUNYA – ENTREVISTEM A L’ALCALDE DE GUISSONA

Ja fa unes setmanes que estem buscant, llegint, escoltant i descobrint informacions de la terra on vivim. Catalunya, les seves característiques principals de relleu, vegetació, la seva hidrografia, els sectors econòmics i d’altres aspectes així com l’organització territorial, el nom de les comarques i les capitals,… i tot això ens està demostrant que vivim en una terra rica i plena de contrastos.

Ahir al matí ,22 de febrer, vam fer la visita a l’ajuntament i hem pogut entrevistar al president del Consell Comarcal amb una videotrucada i a l’alcalde. Ens ha respost a un munt de preguntes  i  ens ha explicat moltes coses. Per acabar hem fer un simulacre d’eleccions. Ens han obsequiat amb un coll i un bolígraf.

Ha estat una visita molt enriquidora. Ens agrada conèixer el lloc on vivim per poder gaudir-lo i a la vegada, treballar per preservar l’entorn i millorar-lo. Aquí us deixem unes imatges!

TREBALLEM PER PARELLES PER OMPLIR UN QUADRE RESUM DE CATALUNYA I LES SEVES CARACTERÍSTIQUES

Visitem l’ajuntament de Guissona, entrevistem al president del Consell Comarcal, el sr. Francesc Lluch i a l’alcalde, el sr. Jaume Ars i Bosch.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>