SIHIR I LA NIT DE REIS

Dilluns a la tarda les classes de P4 fins a 4t vam poder gaudir d’un espectacle musical al Teatre de la Societat de Santa Coloma de Cervelló.En aquesta obra vam poder veure com actuava una antiga alumne nostra.

La Laia, una nena de 12 anys, i l’Aran, un nen de 6, són dos germans que han d’anar a  viure a casa de la seva tieta la nit de Reis. Els seus pares han hagut de marxar  precipitadament i no saben quan de temps seran de viatge. La Laia està enfadada amb els pares perquè han marxat i fa creure a l’Aran que els Reis no passaran per casa de la tieta perquè no saben que viuen allà.

La tieta decideix ajudar-los i els fa llegir un llibre molt especial d’on surt en SIHIR, un personatge màgic aprenent de mag que s’ha emportat, per error, “El Gran Llibre de les Adreces” dels nens i nenes que cada any preparen els patges reials. Necessita tornar-lo als patges urgentment i demana ajuda als dos germans. Per arribar al destí hauran de renunciar a coses, trobar-ne d’altres i aprendre molt. Això farà que aquesta nit sigui la nit de Reis més màgica que mai han viscut.

Els infants vam gaudir molt.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>