PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2020-2021

La preinscripció es podrà fer seguint una d’aquestes dues modalitats (tot i que és important que, en la mesura del possible, es faci de manera telemàtica):

  1. Via telemàtica: del 13 al 22 de maig

La podeu fer de dues maneres:

  • Suport informàtic. Un cop realitzada es genera un resguard que l’haureu de fer arribar al centre que heu triat en primera opció mitjançant un correu electrònic. A més a més, haureu d’adjuntar la documentació escanejada o fotografiada.
  • Imprimint la sol·licitud, emplenant-la a mà i, un cop escanejada o fotografiada enviar-la per correu electrònic a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció juntament amb la documentació escanejada o fotografiada.

correu electrònic del centre, escolapladelesvinyes@xtec.cat

 

  1. Presencialment al centre triat com a primera opció: del 19 al 22 de maig (en cas de no poder fer-la de forma telemàtica).

Cal portar la sol·licitud emplenada juntament amb la fotocopia de la documentació. És imprescindible demanar cita prèvia per l’accés al centre mitjançant:

 

Per poder accedir al centre heu de tenir en compte les següents mesures de seguretat segons PROCICAT:

  • Mantenir 2 m de distància del treballador/a que farà la preinscripció.
  • Portar guants i mascareta.
  • Assistir-hi només una persona per família.

 

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic o el telèfon del centre.

 

Altres informacions d’interès:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>