Música P4 – Comencem un nou curs!

Hola a tothom!

Ja hem arribat al P4 i amb el nou curs també arriben noves activitats i coses per aprendre! Començarem amb un bon grapat de cançons i danses per passar-ho genial.

Heu de saber, pares i mares, que sempre publiquem aquí al bloc gairebé tot allò que ens pot servir perquè els nens i nenes aprenguin millor les cançons, danses i jocs. Esperem que li treieu profit a casa per passar estones divertides! Només es necessita un ordinador, connexió a internet i una parella d’altaveus una mica apanyats. De ben segur que els vostres fills i filles tenen moltíssimes ganes d’ensenyar-vos les activitats que farem a classe!

Posem-nos amb aquests nous materials. Aquí teniu enllaços a les cançons i danses noves:

 

Farem bastantes coses de la tardor i de la Castanyada: (i per què no? recordarem “La Castanyera”, que ens agrada de tant en tant!)

 

Aviat pensarem una dansa per ballar a la Castanyada. Quan gravem el nostre vídeo de l’actuació, el penjarem aquí en aquest bloc perquè tothom el pugueu veure a casa. Segur que quedarà fantàstic!

Per rebre avisos sobre les noves publicacions, recordeu que us hi heu de subscriure (mirar avall de tot de la pàgina principal). Estem esperant els vostres comentaris sobre els vídeos i les publicacions!

Una salutació i bon curs a tothom!

Abel Campoy, mestre de Música

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>