Sortida a l’Observatori astronòmic de Sabadell

El dijous 2 de març, 3r i 4t vam anar d’excursió al Centre Astronòmic de Sabadell per veure el Sol a través d’un telescopi.

Quan vam arribar vam baixar a l’auditori. La noia que ens va fer les activitats es deia Montse, li vam fer preguntes i li vam dir tot el que sabíem sobre l’Univers. La Montse ens va posar un audiovisual sobre el sistema solar, també ens va ensenyar un de com es va crear la lluna. També ens va mostrar un satèl·lit de la ESA i de la NASA.

Vam entrar a la cúpula de l´observatori. Quan vam entrar, la van obrir i la van fer girar. Vam fer una fila per mirar el sol des dels dos filtres del telescopi. Hi havia un filtre de color groc i un altre vermell. Ens pensàvem que veuríem el foc del Sol però vam veure una bola groga i un altre vermella.

A la tarda vam anar a jugar i a dinar a un parc que hi havia en el mateix turó on estava l’observatori. En el parc hi havien quatre tobogans, dos grans i dos petits. També hi havia una tirolina i han fet llits elàstics que els han aprofitat per fer clavegueres.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jNuMvD6qrB0[/youtube]

 

                     

 

Us recomanem anar-hi!

Mirar la galeria de fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>