Guanyadors de “La descoberta dels Pirineus”

Dues propostes dels grups mixtos de l’escola ha estat els guanyadors de la primera edició del projecte educatiu “La descoberta dels Pirineus” impulsat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Fundació Creativació amb l’objectiu d’implicar l’alumnat de les escoles catalanes en la preservació, millora i coneixement dels Pirineus.

D’una banda, tenim la “Gimcana Pirinenca” amb l’organització d’una gimcana de 10 proves als albergs dels Pirineus per donar a conèixer algunes espècies d’animals i fomentar el respecte per l’entorn i les persones que hi viuen. L’altra proposta escollida “Sempre a punt per pedalar” és la creació d’un servei de lloguer de bicicletes de muntanya per potenciar el transport sostenible fins a les estacions de muntanya i combinar tren o autobús amb l’ús de les bicicletes.

En aquesta primera edició de ‘La Descoberta dels Pirineus’ han participat prop de 700 alumnes de 12 centres educatius de primària repartits pel territori. L’objectiu és apropar als nens i nenes que viuen lluny dels Pirineus aquest entorn natural únic i implicar-los en la seva preservació pensant idees creatives i innovadores que resolguin els seus reptes entorn de tres àmbits d’actuació: la sostenibilitat, la biodiversitat i el concepte de promoure activitat a la muntanya els 365 dies de l’any.

Proposta “Sempre a punt per pedalar”

Proposta “Gimcana primerenca”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>