Horaris Generals

Des del dia 14 de setembre les classes seran en horari de matí i tarda, a excepció de l’alumnat de P-3, que fan la incorporació progressiva la primera setmana de setembre.

Dos torns d’entrada i sortida:

Horari entrada i sortida escola

Els alumnes de l’escola faran servir dues portes per entrar i sortir:

E. Infantil i C. Inicial: Porta principal               C. Mitjà i C. Superior: Porta gimnàs

A les entrades els familiars no podreu entrar dins del recinte escolar, excepte els pares/mares d’alumnes de P-3. que durant uns dies acompanyareu els infants fins a la fila. Cada família de P3 disposarà d’un distintiu identificador per a que la persona que  vingui a buscar l’alumne/a pugui acreditar-se i accedir a l’escola sense dificultats. Les famílies de la SIEI també tindran aquesta acreditació per accedir dins del recinte en cas de necessitat.

A les sortides, els pares/mares de P-3 (quan ja no sigui període d’adaptació), P-4 i P-5 haureu d’esperar els vostres fills/es a la zona delimitada de la vorera de l’Av. Can Jofresa davant del cartell identificatiu de cada grup.

Els pares i mares haureu d’esperar fora del recinte escolar, davant del cartell identificatiu de cada grup per tal de facilitar que el mestre que treu la fila us localitzi ràpidament controlant visualment un únic espai.

Recordeu que els alumnes a partir de 3r curs marxen sols a casa, és a dir, el mestre no els entrega en mà, sortiran al carrer i els podreu recollir a la porta del gimnàs. Doneu-los les instruccions pertinents per si algun dia quan surtin no us troben (han d’anar sols cap a casa, a casa d’un familiar, no moure’s de la porta o tornar a entrar al centre per tal que us localitzem…).

Horari màxim de recollida dels alumnes: 12:30 i 16:30 h.

Es prega a tothom molta puntualitat, per tal de contribuir al bon funcionament de l’escola.