Bon inici de curs!

Entrades dels alumnes esglaonades, diferents accessos, gel hidroalcohòlic, sabó, temperatura, distància de seguretat, mascaretes,…
Així hem començat aquest nou curs 2020-2021, amb totes les mesures possibles de seguretat per tirar endavant, compromesos amb l’educació dels nostres alumnes.
Bon inici de curs! →Fotos i… Llegeix més»

Sant Jordi 19-20

Aquí podeu veure tots els treballs sobre sant Jordi que heu fet a casa. Podeu trobar de tot, dracs ferotges, cavallers molt valents, belles princeses, llibres, roses,…
Tots els mestres estem molt contents pel vostre interès i esforç.  MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU PARTICIPAT!… Llegeix més»

La fàbrica dels contes

Els alumnes de 2n han treballat l’elaboració dels contes.
Després de conèixer l’estructura que han de tenir i les normes bàsiques per fer un bon relat, cada nen ha triat de “La Fàbrica dels contes” el material necessari per crear històries divertides i increïbles.
I tu,… Llegeix més»

Educació Viària

La Unitat d’Educació de Seguretat Viària (UESVI) desenvolupa activitats educatives amb els alumnes de diversos centres de Sabadell. A la nostra escola, van venir a fer  l’activitat “Mou-te amb seguretat” amb els alumnes de 2n. L’objectiu d’aquest taller és conèixer la via pública, saber… Llegeix més»