EXPOSICIÓ D.O.N.E.S.

El Passat dilluns 9 d’abril els nens i nenes de 4t i 5è van poder veure un recull d’una exposició fotogràfica realitzada per l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER).

L’exposició pretén abordar la situació de la dona dins la societat i com aquesta ha evolucionat des de les societats més tradicionals fins a un moment actual d’empoderament i un futur que volem més just i igualitari.

S’analitzen, a través de diverses fotografies aportades per 14 socis
d’AFOCER, conceptes com els estereotips, els rols socials, el sostre de vidre, etc. L’exposició és bàsicament plural, doncs creiem que és important donar una visió el més variada i plural possible al món, sempre ric i complex, de la dona.

AFOCER, com associació fortament vinculada a Ripollet fa ja 49 anys, vol ajudar a difondre un missatge d’igualtat, respecte i llibertat.

Els nens i nenes van gaudir i van participar mentre ells i elles mateixes s’anaven fent preguntes sobre les fotografies i el què representaven. Des de l’escola volem agraïr que ens hagin fet partíceps i hagin volgut compartir aquesta exposició amb tots i totes nosaltres.