Enquesta Ajuntament

Benvolgut pare, benvolguda mare,

L’Ajuntament de Montornès del Vallès i les escoles del municipi et convidem a contestar una enquesta, pensada per als pares i mares que teniu fills i filles escolaritzats a Montornès. Volem fer de Montornès un millor poble per a l’educació. Per això necessitem conèixer com vius l’educació dels teus fills.

Et demanem que contestis amb sinceritat. Tria per a cada pregunta l’opció de resposta que més coincideix amb la teva realitat. No hi ha respostes millors ni pitjors. D’altra banda, les respostes són anònimes; és a dir, no se sabrà qui ha contestat cada qüestionari.

Els vincles per fer l’enquesta son:

Si la vols fer en castellà: https://surv.es/nK3wacBoxShnAAbpb

Si la vols fer en català: https://surv.es/QZWCutkZJaEcqDMG2

Cal enviar les respostes abans del 15 de juny.

Aprofitem l’avinentesa per informar-vos que en els propers dies realitzarem també una enquesta als alumnes de 4t, 5è i 6è destinada a copsar l’opinió i vivències dels infants en relació a la seva educació. Es tracta d’una enquesta totalment anònima i voluntària per als infants que la vulguin fer. Per part de la direcció de l’escola creiem que és molt interessant que es tinguin en compte les opinions dels infants i considerem també que l’enquesta pot ser un exercici de reflexió útil per a ells i elles.

Si algú vol més informació sobre l’enquesta o no vol que el seu fill/filla hi participi, ens ho podeu fer saber contestant aquest correu.

Moltes gràcies per la vostra atenció i col·laboració. Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte.

Atentament,

Direcció i Ajuntament de Montornès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>