PREINSCRIPCIÓ 21/22

 

 
La preinscripció del curs 21/22, degut a la pandèmia, es farà telemàticament.
El calendari de la preinscripció per al curs escolar 21/22 és del 15 al 24 de març a infantil i a primària. Clicant a l’enllaç podreu accedir a la web del departament d’Educació.
Llegeix més»

FLORS: GEORGIA O’KEEFFE


A l’aula de P3 hem treballat una artista meravellosa, la Georgia O’Keeffe. Ella pintava flors a escala gegant, nosaltres també les hem volgut pintar a la nostra manera.
Us agraden?

EXPOSICIÓ COEDUCACIÓ

Aquest any, les AMPAs de les escoles de Celrà han creat una comissió de Coeducació. S’han coordinat amb les escoles del poble per preparar una exposició de treballs i activitats que s’han dut a terme als centres educatius.
Aquesta exposició la podreu visitar a partir del … Llegeix més»

VISIBILITZEM LES DONES

Ens agradaria no haver de reivindicar el Dia internacional de les dones, això voldria dir que no hi ha desigualtats entre dones i homes. Però donat que, de moment, això no és així seguirem treballant per la coeducació, la reivindicació de la igualtat de drets… Llegeix més»

DIADA DE LA PAU

El dia 30 de gener es celebra el dia escolar de la pau i la No violència. A l’Aulet volem posar-hi el nostre granet de sorra. Des de les àrees de música i plàstica s’ha treballat també aquest tema i cadascú ha pogut expressar la seva interpretació d’aquest concepte tan ampli.

NOVETAT:  NOU VÍDEO