PREPAREM LA PASTA D’ESPAGUETIS DES DE ZERO

Aprendre a fer aquesta massa ha estat una experiència molt divertida! Les mans ens han quedat ben enganxifoses, però al final ho hem aconseguit, ens ha quedat una massa homogènia i elàstica, perfecte per fer els espaguetis!

Hem convertit la classe d’I3 en un obrador i us volem explicar la recepta.

Ingredients i materials que hem utilitzat:

  • 150 gr. de farina
  • 25 gr. de sèmola de blat
  • 75cl. d’aigua
  • Una mica de sal
  • Una plata per barrejar els ingredients
  • Un corró

Passos que hem seguit

  1. Hem posat tots els ingredients en una plata.
  2. Hem barrejat bé i amassat amb les mans. Si la massa està enganxifosa, podem afegir una mica més de farina. Si està massa seca, podem afegir una mica d’aigua.
  3. Continuem amassant fins que la massa estigui suau i elàstica.
  4. Hem dividit la massa en dues parts i  hem estirat cada part amb un corró.
  5. Hem passat la tira de massa estirada per la màquina de fer espaguetis.

I…ja els tenim!! A punt per bullir-los.  BON PROFIT, mmmm!!

Si voleu veure tot el procés us deixem aquest vídeo

FEM ESPAGUETIS