Aprendre a fer aquesta massa ha estat una experiència molt divertida! Les mans ens han quedat ben enganxifoses, però al final ho hem aconseguit, ens ha quedat una massa homogènia i elàstica, perfecte per fer els espaguetis!
Hem convertit la classe d’I3 en un obrador i us volem explicar la recepta.
Ingredients i materials que hem utilitzat:
- 150 gr. de farina
- 25 gr. de sèmola de blat
- 75cl. d’aigua
- Una mica de sal
- Una plata per barrejar els ingredients
- Un corró
Passos que hem seguit
- Hem posat tots els ingredients en una plata.
- Hem barrejat bé i amassat amb les mans. Si la massa està enganxifosa, podem afegir una mica més de farina. Si està massa seca, podem afegir una mica d’aigua.
- Continuem amassant fins que la massa estigui suau i elàstica.
- Hem dividit la massa en dues parts i hem estirat cada part amb un corró.
- Hem passat la tira de massa estirada per la màquina de fer espaguetis.
I…ja els tenim!! A punt per bullir-los. BON PROFIT, mmmm!!
Si voleu veure tot el procés us deixem aquest vídeo