EL JOC DE LES ALOGES

Les aloges són uns éssers fantàstics i màgics, que com sabeu viuen a les estunes. Nosaltres quan hi vam anar en vàrem veure una, però….era una mica diferent de les dels contes així que vam pensar: potser no totes les aloges s’assemblen, potser tenen diferents poders,…. Així que vam començar a imaginar la nostra aloja.

Per grups de dos o tres vam decidir com ens agradaria que fos una aloja. Vam contestar les següents preguntes: com són els cabells, els ulls,… ? com va vestida ? quina màgia fa ? Ens havíem de posar d’acord tots es membres del grup, escriure-ho i a partir del que havíem escrit buscar el material necessari per crear-la.

Ens han quedat unes aloges súper fantàstiques, en el joc que us hem preparat ho podeu veure.

És un joc d’endevinar quina aloja correspon amb cada descripció. Per poder jugar s’ha de clicar on posa: inici de la presentació. S’ha de començar per la descripció número 1, quan s’hagi llegit i es sàpiga la resposta es pot clicar sobre la tecla enter o la fletxa i es podrà comprovar si s’ha endevinat. Després s’ha de llegir la descripció número 2 i es fa el mateix, així successivament fins que s’acabi el joc.

Us animem a jugar-hi. A veure si les endevineu totes!!!

Vigileu que n’hi ha alguna que enganya!

JOC DE LES ALOGES