Llista de comprovació de símptomes per a les famílies
Entrades i sortides del centre i menjador en cas de pluja
Pla d’organització de centre 2020-2021

Declaració responsable infantil / Declaració responsable primària

SORTIDA AL MAS PAGÈS EI4.

HEM ANAT D’EXCURSIÓ AL MAS PAGÈS… AL MATÍ HEM BUSCAT LES PLOMES DEL “PETIT  INDI” QUE LES HAVIA PERDUDES; HEM FET UNA BONA CAMINADA PEL BOSC.

A LA TARDA, HEM CONSTRUÏT UNA CABANA D’INDIS AMB TRONCS DE TOTES MIDES…TAMBÉ HEM FET UNA MANUALITAT: CADASCÚ HA FET LA SEVA CORONA D’INDI I ENS L’HEM EMPORTADA CAP A CASA.

HEM ESMORZAT, DINAT, BERENAT A L’AIRE LLIURE I HEM JUGAT MOLT… ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ.

SI VOLEU VEURE LES FOTOS CLIQUEU AQUÍ

NENS I NENES D’EI4A.

 

Videotrucada amb en Xavier Garrga

En Xavier Garriga, expert en impressió i enquadernació, ens va ajudar mitjançant una videotrucada a seguir avançant dins el projecte Explica’m un conte, fent-nos aconseguir respondre un dels objectius que ens haviem proposat.

Clica a la imatge per veure algunes fotos.

ACTIVITATS SEGON TRIMESTRE Ei4.

PARES  I  MARES,

A L’ENLLAÇ QUE HI HA  AL FINAL D’AQUEST ARTICLE  HI  PODREU VEURE  LES  FOTOS  DELS  NENS  I  NENES  QUE  HAN  FET  ANYS  AQUEST  SEGON  TRIMESTRE.

TAMBÉ HI TROBAREU LA DECORACIÓ DE LES AULES I DEL REBEDOR , ENS HEM AMBIENTAT D’HIVERN I RODEJAT DE PARAULES BONIQUES  QUE VAM PENSAR PER CELEBRAR EL DIA DE “LA PAU”.

AMB  LA  VERO  HEM  TREBALLAT  L’ORIENTACIÓ  A  TRAVÉS  DE  LES  BEE – BOTS.

HEM  APRÈS  A  JUGAR  AL  JOC  DEL  LINCE  I  HEM  ESCRIT  A  LES  PISSARRES  VOCABULARI  NOU.

S’HAN PROPOSAT DOS REPTES AL  RACÓ  DE  JOC: CONSTRUIR  UN  CIRCUIT  TANCAT  AMB LA  VIA  DEL TREN  I  CONSTRUIR-HI  UNS  PONTS  PER  PODER  TRAVESSAR  LA  VIA;  FER UNA CONSTRUCCIÓ TANT O MÉS ALTA  QUE LA NOSTRA TAULA.

US MOSTREM LES ACTIVITATS QUE FEM A L’AULA DE PSICOMOTRICITAT AMB LA VERO.

ARA QUE SOM UNS EXPERTS I EXPERTES AMB RECEPTES DE CUINA….HEM FET UNS PASTISSOS AMB PLASTILINA I UNS ALTRES QUE ELS HEM PINTAT I DECORAT ( ACTIVITAT DELS JOCS FLORALS) …. HAN QUEDAT DELICIOSOS!!!

TAMBÉ TENIU EL POWERPOINT DEL PROJECTE D’AQUEST TRIMESTRE.

SI  VOLEU  VEURE  TOTES  AQUESTES  FOTOS  CLIQUEU  AQUÍ

PROJECTE EI3 SEGON TRIMESTRE

Hola famílies,

Us compartim les presentacions del projecte que hem realitzat aquest segon trimestre a EI3. Aquests estan relacionats dins del projecte d’escola “Explica’m un conte”. Veureu com a partir d’un conte ens han sortit un munt de propostes, hem fet moltes experimentacions i descobertes. Ho teniu tot detallat a continuació amb els següents powerpoints: fotos, explicacions, conclusions que hem arribat… Hem fet de bons investigadors i n’hem après molt!

Presentació projecte 2n trimestre Ei3A

Fotos de totes les activitats del projecte d’Ei3A

Presentació projecte 2n trimestre Ei3B

Fotos de totes les activitats del projecte d’EI3B

Esperem que en gaudiu! Els nens i nenes ho han fet i molt!

Tast de literatura

Aquest trimestre vam iniciar el projecte “Explica’m un conte” amb un petit tast literari d’obres clàssiques. Els i les mestres ens vam presentar tot un conjunt de llibres de referència de la literatura universal, amb algun tastet de literatura catalana. Aquesta activitat inicial ens va… Llegeix més»

Matemàtiques manipulatives a CS

A l’escola les matemàtiques les treballem des de diferents vessants i una d’elles és la manipulativa. Vivenciant i jugant podem interioritzar i entendre millor molts conceptes matemàtics.
Aquest trimestre per exemple, 6è a mates manipulatives hem treballat amb diferents materials les fraccions: el concepte, nom, representació,… Llegeix més»

CARNESTOLTES A EI4.

AQUESTA SETMANA ENS HEM DISFRESSAT CADA DIA TAL I COM ENS HA DIT EN CARNESTOLTES…

TAMBÉ, EN EL RACÓ DE PLÀSTICA, HEM FET POM POMS DE DIFERENTS COLORS I HEM DECORAT EL PAL AMB SANEFES DIFERENTS…

HEM BALLAT LA CANÇÓ DE CARNESTOLTES: “EL CARNAVAL JA ÉS AQUÍ ” DE RIKUS.

SI VOLEU VEURE TOT AIXÒ QUE HEM FET CLIQUEU AQUÍ

 

 

Treball del cos i de la cara a EI3

Hola famílies, aquest mes de gener els nens i nenes d’EI3 hem estat treballant les parts del cos i de la cara.

Per fer-ho vam cantar i ballar diferents cançons com en Joan petit, la Margarideta, el Boogie-boogie i el joc de moure el cos. Finalment, vam ballar lliurement i quan parava la música ens havíem de posar un gomet en la part del cos que dèiem en veu alta. Vam riure moltíssim i vam acabar tots ben plens de gomets! En una altra sessió vam sortir al pati i vam dibuixar les nostres siluetes, a les que després vam afegir-hi detalls. Cada vegada ens recordem més parts del cos i de la cara!

També vam fer algunes sessions per treballar més concretament les parts de la cara. Primer ens vam pintar la cara entre nosaltres, tot descobrint les diferents parts, va ser molt divertit! A més, hem fet composicions de la cara amb diferents material. Veureu com surten creacions de tot tipus!

Continuarem fent un treball del cos i de la cara molt important per anar coneixent-nos cada vegada millor a nosaltres mateixos i als altres. Aquí us deixem les fotos perquè les pugueu mirar i compartir una bona estona amb els vostres fills i filles.

Treball del cos i la cara EI3A

Treball del cos EI3B

Treball de la cara EI3B

 

EL DIA DE LA PAU A Ei4.

HEM  APRÈS  LA  CANÇÓ   “TINC  UN  AMIC”  DEL  POT  PETIT, L’HEM CANTAT  I BALLAT  TOTA  LA  CLASSE  JUNTA.

TAMBÉ  HEM  PENSAT  MOOOOLTES   PARAULES  BONIQUES  I  LES  HEM  ESTAMPAT  AMB  TAMPONS  EN  FORMA  DE  LLETRES, I  HEM  DECORAT  EL  REBEDOR  D’EI4.

SI  VOLEU  VEURE  COM  CANTEM, BALLEM  I  COM HA  QUEDAT  EL  NOSTRE  REBEDOR  CLIQUEU  AQUÍ