Llista de comprovació de símptomes per a les famílies
Entrades i sortides del centre i menjador en cas de pluja
Pla d’organització de centre 2021-2022

Declaració responsable infantil / Declaració responsable primària

 


REUNIONS DE FAMÍLIES INICI DE CURS 

Benvolgudes famílies,

Aviat ens retrobarem a l’escola. Us avancem el calendari de reunions dels grups classe que es faran de manera telemàtica a través de l’eina Google Meet. El mateix dia de reunió us farem arribar l’enllaç en el correu electrònic d’escola del vostre fill/a (nomcognom@escolajosepmadrenys.cat).

Els alumnes d’EI3 encara no disposen d’aquest correu, us el farem arribar a l’inici de curs.

 

REUNIONS DE FAMÍLIES INICI DE CURS                                Curs 2021-22
NIVELL DATA DE LA REUNIÓ HORA TUTORS/ES
EI3 Dilluns 27 de setembre 18:30h Gemma Horta i Maite Castell
EI4 Dilluns 27 de setembre 17:30h Anna Figa, Georgina Vilà i Olga Casas
EI5 Dilluns 27 de setembre 19:30h Dolors Duch i Beth Ribas
1r Dijous 30 de setembre 17:30h Anna Soteras, Mireia López i Ingrid Vilaró
2n Dijous 30 de setembre 17:30h Carlota Marín i Sílvia Tarrés
3r Dimecres 29 setembre 17:30h Laura Roca i Olga Geli
4t Dimecres 29 setembre 17:30h Irene Salvans i Sònia Sarrà
Divendres 1 d’octubre 18:30h Nàdia Garcia
Divendres 1 d’octubre 17:30h Júlia Domingo i Marc Aragonès

LLISTES GRUPS CLASSE EI3A I EI3B

LLISTES GRUPS CLASSE REDISTRIBUÏTS DE 1rA i 1rB i de 3rA3rB


PROJECTE MURAL D’ESCOLA

Ens fa molta il·lusió fer-vos arribar aquest “Time lapse” que han elaborat les tutores de 6è. En ell podreu veure pas a pas l’evolució del mural que dues pintores, dos grafiters i els nens i nenes de 6è han realitzat a la paret blanca del costat de la pista de l’escola.

Cliqueu aquí per llegir un petit escrit que explica el procediment seguit per portar-lo a terme, des de la primera idea, el procés de disseny, la participació dels alumnes i fins a fer-lo realitat.

Per veure el vídeo cliqueu aquí.


14è Concurs d’Oratòria la Selva

FUNDACIÓ JOAN RIERA I GUBAU

La Fundació Privada Catalana per a l’Ensenyament de l’Idioma Anglès i l’Educació en Anglès i el Fons Joan Riera i Gubau participen en l’impuls de l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua anglesa mitjançant diferents programes que tenen com a destinataris  els joves alumnes de la comarca de la Selva.

El concurs d’oratòria en anglès va dirigit a alumnes dels centres educatius de la comarca de la Selva.

L’objectiu d’aquest concurs d’oratòria és ajudar a promoure el desenvolupament oral de la llengua anglesa, incentivant i posant en valor els coneixements que hagin après de l’idioma i reconeixent aquest aprenentatge.

El model de concurs es basa en l’enregistrament d’una exposició oral per part dels alumnes participants amb una durada de 2 minuts, preseleccionats en els seus respectius centres docents d’entre els alumnes que vulguin participar-hi i la posterior selecció definitiva que farà el jurat del concurs.

Aquest any el tema era “El viatge de la meva vida”.

Com en els darrers anys, l’escola ha presentat alguns alumnes al concurs i un d’ells, l’Ebou Saho de 6è n’ha resultat guanyador en aquesta edició 20-21.

Moltes felicitats, Ebou! 

FESTA DE FINAL DE CURS: JOCS D’AIGUA!

L’últim dia de curs les nenes i nens de l’escola vam celebrar la festa de final de curs jugant a jocs d’aigua i menjant gelats!

Com veureu a les imatges ens va fer molt bon dia, ho vam passar molt bé i vam acabar passant un dia genial!

Aprofitem per desitjar a tothom molt bon estiu!

Cliqueu aquí o a la imatge per veure les fotos.

 

PROJECTE EI3… “ELS SENTITS”

Hola famílies,

Us volem compartir el nostre projecte dels sentits. Aquest 3r trimestre, com ja sabeu, a Ei3 hem volgut investigar amb quines parts del cos podem descobrir coses que ens agraden i coses que no tan. Hem manipulat, experimentat, olorat, tastat… ens ho hem passat genial!

Com a novetat en el nostre treball de projectes, aquest cop no us hem fet un powerpoint amb tot el procés seguit… us hem creat una pàgina web on trobareu totes les fotos, activitats fetes i alguna sorpresa al final que esperem que us agradi. Cliqueu a la foto per veure la pàgina web.

Gaudiu-ho juntament amb els vostres fills i filles i així us aniran explicant cada una de les activitats i anècdotes.

FESTA DE FINAL DE CURS!

El dimarts 22 de juny vam fer la festa de final de curs a l’escola. Les nenes i nens de cicle mitjà s’ho van passar molt bé fent jocs d’aigua, menjant gelats, prenent el sol i acomiadant-se de les companyes i companys fins el curs vinent! Ho podeu veure tot a aquestes fotos.

Molt bon estiu!

PROJECTE MURAL D’ESCOLA

Ens fa molta il·lusió fer-vos arribar aquest “Time lapse” que han elaborat les tutores de 6è. En ell podreu veure pas a pas l’evolució del mural que dues pintores, dos grafiters i els nens i nenes de 6è han realitzat a la paret blanca del costat de la pista de l’escola.

Cliqueu aquí per llegir un petit escrit que explica el procediment seguit per portar-lo a terme, des de la primera idea, el procés de disseny, la participació dels alumnes i fins a fer-lo realitat.

Per veure el vídeo cliqueu aquí.

Ei4: TERCER TRIMESTRE.

 

PARES, MARES I FAMÍLIA,

US VOLEM ENSENYAR  ALGUNES DE LES  ACTIVITATS QUE HEM FET AQUEST TRIMESTRE; TAMBÉ  TENIU ELS CONTINGUTS MOLT BEN EXPLICATS  DINS LA CARPETA DE TREBALL.

HI HA UNA CARPETA AMB LES FOTOS DELS ANIVERSARIS D’AQUEST TRIMESTRE I TAMBÉ HI SÓN ELS NENS I NENES QUE FAN ELS ANYS DURANT EL JULIOL I L’AGOST.

TAMBÉ VEUREU  LES FOTOS DE COM HEM FET LA PSICOMOTRICITAT AQUEST TERCER TRIMESTRE.

A MÉS A MÉS HI HA ELS POWERS POINTS DEL PROJECTE DE CADA CLASSE, LLEGIU-LO AMB MOLTA ATENCIÓ, US EXPLIQUEM MOLTES COSES QUE HEM APRÈS…

AL RACÓ DE JOC, HEM PROPOSAT DIFERENTS REPTES: CONSTRUÏR UNA FIGURA HUMANA  AMB DIFERENTS MATERIALS: AROS,PALS,TAPS…I FER UNA GRANJA  PELS ANIMALS, AMB LA SEGÜENT CONSIGNA: FER UNA CLASSIFICACIÓ D’ANIMALS SALVATGES (FORA DE LA GRANJA) I ANIMALS DE GRANJA (A DINS).

AQUEST TRIMESTRE HEM REFORÇAT EL TREBALL DE LA FIGURA HUMANA, VEUREU COM CADASCÚ DE NOSALTRES HA REPRESENTAT LA FIGURA HUMANA AMB: BLOCS LÒGICS,REGLETES, ULLS, PALS PETITS DE COLORS…

HEM TREBALLAT LES  FIGURES GEOMÈTRIQUES,  VEUREU COM HEM FET RECTANGLES, QUADRATS, ROMBES … AMB PLASTILINA I PALS DE DUES MIDES.

HEM CONTINUAT JUGANT A LA CASETA  VEUREU COM PLANXEM, CUINEM, POSEM LA RENTADORA, PAREM TAULA, PREPAREM EL MENJAR…

FINALMENT HEM FET MANDALES GRANS AL TERRA DINS UN CERCLE  I HEM FET SERVIR BOTONS, PALS DE COLORS, PEDRES BLANQUES I DE COLORS, DIAMANTS DE COLORS, TAPS DE SURO…

Si voleu veure les fotos cliqueu AQUÍ

US DESITGEM MOLT BON ESTIU !!!

LES SENYORETES D’EI4.

A EI3 DESCOBRIM L’ENTORN AMB ELS SENTITS

Hola famílies!

El passat divendres 4 de juny vam fer l’excursió que tancava el nostre projecte dels sentits. Vam sortir a descobrir allò que ens envolta i que podíem reconèixer parant atenció. Vam caminar, vam córrer, vam dinar amb els companys… Va ser una sortida molt propera però ideal. Ens ho vam passar genial!

Si voleu veure les fotos d’EI3A, cliqueu aquí

Si voleu veure les fotos d’EI3B, cliqueu aquí

Esperem que els vostres fills i filles us expliquin tot allò que van viure i disfrutar.

 

Els protagonistes d’EI3!!

Hola famílies!

Al llarg del curs, i amb l’objectiu de treballar l’expressió oral, hem tingut el protagonista del dia… Ha estat una activitat molt divertida en la que ens han explicat i compartit tot allò especial per ells: joguines, cançons, fotos, moments… Ho han fet genial i ens han transmès la seva alegria per ser un dia especial per ells.

Els nostres protagonistes d’EI3A 

Els nostres protagonistes d’EI3B

EL MURAL DE L’ESCOLA JA ESTÀ ACABAT!

Tot va començar fa un any, quan els alumnes que ara fem sisè vam treballar en un projecte artístic on després d’aprendre en què consistia l’art urbà, vam acabar decidint que podríem fer un dibuix en la paret de l’escola que podia ser el nostre… Llegeix més»

Tallers de sexoafectivitat i diversitat sexual

Aquest tercer trimestre, a sisè hem treballat el projecte de la sexualitat i per tal d’aprofundir el nostre aprenentatge hem realitzat uns tallers amb unes expertes que ens van introduir en les diferents temàtiques.
Els dies 15 i 22 de febrer i 1 , 10 ,… Llegeix més»