PROJECTE DE LA CIÈNCIA

Hola famílies, tal i com ja sabeu, aquest segon trimestre farem el projecte de la ciència. En aquest següent vídeo, podreu conèixer a la Flavi i la Petri, que són les científiques que ens estan motivant per investigar sobre l’aigua.

Com que aquest cap de setmana anuncien que farà molta fred, us han posat uns petits deures, per qui pugui col·laborar!

Fins la propera!!!

 

 

 

TREBALL DELS RACONS

Com ja sabeu moltes vegades a l’aula treballem per racons, aixi podem treballar encara més en petit grup. Algun dia anem al racó de plàstica, de joc cooperatiu, de lego, de minimons, motricitat…

Aquí podeu veure alguna de les activitats que hem anat realitzant al llarg del trimestre!

 

PROJECTE PATIS

AN RICARD, RANVEER I  GISELA USASPICEM AEM FET AL RUGECTA DAL  PATI.

ANS EMPASAT  MOLVE!!

 

Fotos E.I.5 A.

Fotos E.I.5 B

Hola famílies. Tal i com us vam explicar a la reunió de principi de curs, aquest trimestre hem fet un projecte sobre: QUIN PATI VOLEM? Us adjuntem el power point per tal que pugueu veure, juntament amb els vostres fills/es com hem anat treballant! Esperem que us agradi!

PROJECTE: QUINES I QUANTS MASCOTES TENEN ELS NENS I NENES DE LA NOSTRA ESCOLA?

Durant aquest primer trimestre hem estat treballant els animals.

Ens hem centrat amb els animals vertebrats: els hem classificat de diferents maneres; hem après les característiques dels mamífers, rèptils, aus, peixos a primer i segon i amfibis a segon; hem dibuixat; hem moldejat amb plastilina…

Hem realitzat treballs individuals, per parelles, en grup per tal de poder treure conclusions i aprendre els uns dels altres.

Mentre anàvem descobrint, se’ns va plantejar una gran pregunta: QUINES I QUANTES MASCOTES TENEN ELS NENS I NENES DE LA NOSTRA ESCOLA?

Vam elaborar una enquesta per fer arribar a les famílies, d’aquí en vàrem fer gràfiques per cursos i llavors per cicles. Al final ens ha sortit una gran gràfica de tota l’escola.

Hem après que hi ha moltes mascotes que són mamífers i que en tota l’escola no hi ha cap alumne/a que tingui per mascota un amfibi.

 

Fotos del projecte                                                                   Resultats finals